Danmark Har Talent Hvornår Kommer Det?(Spørgsmål)

November 2019, at de havde valgt i trække stikket på “Danmark Har Talent” efter 5 sæsoner.

Formatering.

Danmark har talent
Sæsoner og afsnit
Først sendt i DK 31. December 2014
Sidst sendt i DK 23. November 2019
Status Lukket af TV 2, efter 5 sæsoner.

9

Hvem vandt Danmark har Talent 2019?

Efter fem liveshows og den store finale løb Alex Porsing med titlen som vinder af ‘ Danmark har talent ‘ 2019. Med et kæmpe smil og konfetti regnende ned over sig modtog han trofæet lørdag aften.

Hvordan kommer man med i Danmark har talent?

Der afholdes auditions i København i slutningen af maj 2019, hvor man optræder foran fire kompetente dommere og et publikum, og går man videre til live shows, skal man optræde igen i efteråret. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på: talent @blu.dk.

Hvem vandt i Danmark har Talent 2015?

17-årige Thor Mikkelsen, eller Thorsen, som han kalder sig selv, løb lørdag aften med sejren i talentshowet ” Danmark har talent ” 2015.

Hvem har vundet Danmark har Talent 2016?

Johanne Astrid vandt over sine ni konkurrenter, og kan nu kalde sig Danmarks største talent på en aften, hvor de norske teenagetvillinger Marcus & Martinus sørgede for ekstra god stemning i studiet, mens Christopher Læssø og Felix Smith som altid styrede deltagere og dommere.

Hvor gammel er Alex Porsing?

Dét har fået det 27-årige talent til at genoverveje sit ansvar. Alex Porsing fra Kibæk er blevet kendt fra flere TV-programmer – blandt andet Danmark har talent. Her har han vist sin livsfarlige sport og sit vågemod frem, og i dag har han næsten 27.000 følgere på Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *