Hvad Er Avisen Danmark?(Løsning fundet)

Avisen Danmark er en landsdækkende avis, der udkommer sammen med Jysk Fynske Mediers 14 regionale og lokale dagblade alle årets dage. Med 504.000 ugentlige læsere er Avisen Danmark landets største betalingsavis.

Hvem ejer avisen Danmark?

Avisen. dk er en dansk netavis, der oprindeligt blev drevet af Nyhedsavisen og senere Freeway ApS. Den har været ejet 51 procent af det LO ejede A-Pressen og 49 procent af Freeway. I dag er den 100% ejet af Freeway. Ansvarshavende chefredaktør er Per Kuskner.

Hvor ligger Avisen Danmark?

Udgangspunkt i provinsen Vi står ved vores udgangspunkt. Vi ser ikke verden fra magtens centrum i København, men derfra, hvor de fleste danskere bor; nemlig provinsen. Vi kan lide København, men vil også gerne fortælle om den verden, der er udenfor.

Hvad er AvisenDanmark?

Avisen Danmark er en avissektion, der udkommer som en fast bestanddel af dagbladene i Jylland og på Fyn. Sektionen har 559.000 læsere hver uge. Sektionens chefredaktør er Peter Rasmussen.

Hvem læser avisen Danmark?

Avisen Danmark er ét af landets mest læste, betalte dagblad med 467.000 læsere hver uge. Koncernen udgiver i alt 15 dagblade med 606.000 læsere hver uge og 63 ugeaviser med 929.000 læsere fra Limfjorden til grænsen og på Fyn og Sjælland. Dertil regionale og lokale nyhedssites med 1,365 millioner ugentlige brugere.

You might be interested:  Hvor Mange Flygtninge Kommer Til Danmark Hvert År?(Bedste løsning)

Er avisen dk troværdig?

Et af mange tandløse online nyhedsmedier, som har potentiale for forbedring. Avisen. dk var for bare et par år siden et simpelt, men godt online nyhedsmedie, der gav et godt alternativ til de borgerlige nyhedsmedier, der stort set sætter dagsordenen for hvad der skal formidles og hvordan.

Hvor udkommer avisen Danmark?

Du finder information om vores abonnementer her: https://jfmedier. dk /da/laesere/information-til-laesere/ Find os også på: https://www.facebook.com/ AvisenDanmark / https://twitter.com/ AvisenDanmark Avisen Danmark udkommer med Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Fredericia Dagblad, Vejle Amts Folkeblad, Horsens Folkeblad

Hvor mange læsere har avisen DK?

I 2018 læste 201.000 danskere (12 år og derover) færre end i 2017 dagligt et trykt dagblad. I 2018 er der dermed færre, der læser et trykt dagblad (1.624.000), end der bruger et nyhedssite (1.916.000) på en gennemsnitslig dag. Kilde: Index Danmark /Gallup, helårsbase 2018, og Dansk Online Index (internetbrugere).

Hvornår udkommer LokalAvisen?

LokalAvisen er en lokal ugeavis, der udkommer hver onsdag i de tidligere Trehøje og Aulum-Haderup kommuner. Udgivelsesdagen kan dog forskydes pga. helligdage.

Hvilke aviser udkommer i dag?

Landsdækkende danske aviser

  • Berlingske Tidende – (2)
  • BT – fra Berlingske.
  • Børsen – fra Bonnier.
  • Dagbladet Information.
  • Dagbladet Licitationen – fra Aller.
  • Ekstra Bladet – (2) – fra JP/Politiken.
  • ErhvervsBladet – fra Berlingske.
  • I Dag – (2) – Industriens Dagblad. Fra Aller.

Hvad koster Fyens Stiftstidende om året?

Hvad koster et abonnement på Fyens Stiftstidende? Normalprisen på et årsabonnement på Fyens Stiftstidende er lige omkring de 6.000 kr. Prisen dækker papiravisen alle ugensdage, e-avisen og adgang til plus-artikler, samt fordelsklubben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *