Hvad Er College I Forhold Til Danmark?(Løsning)

Hvad er college? På USNEI’s hjemmeside (se kilder) fremgår det, at college svarer til, hvad vi i Danmark kalder grunduddannelse, basisår, bacheloruddannelse, eller mellemlang uddannelse. På engelsk kaldes disse år for undergraduate education, og de kan bruges på forskellige måder.

Hvad svarer University til i Danmark?

På dansk svarer college til de skoleår, som vi herhjemme i Danmark kender som enten grunduddannelsen, bacheloruddannelse eller en mellemlang uddannelse. På engelsk (og amerikansk) deles de tre til fire år, som college-uddannelsen varer, op i to dele. Det svarer til at have en bacheloruddannelse i Danmark.

Hvad er forskellen på college og universitet?

College, i engelsktalende lande en institution, der tilbyder højere uddannelse. Oprindelig var college en højere uddannelsesinstitution eller et universitet, mens et moderne college normalt er en mellemuddannelsesinstitution.

Er gymnasie og college det samme?

Niende til tolvte år tilbringer flertallet på en High School svarende til det danske gymnasium, HF eller studenterkursus. Til forskel fra Danmark skal alle gå på High School, og ligesom i Danmark er det her, man kvalificerer sig til de videregående uddannelser – college og universitet.

You might be interested:  Hvad Skal Man Se I Danmark?(Spørgsmål)

Hvor gammel skal man være for at gå på college?

College er en institutioner, der udbyder bredt anlagte fireårige undervisningsforløb til de 18-22-årige som overbygning på high school og med en BA- eller en BS-grad som afslutning.

Hvad skal man bruge på uni?

Studiestart grej – 10 ting du bør have

  • En god taske til at transportere dit skolegrej, bøger, mm.
  • Penalhus til dine blyanter, kuglepenne, mm.
  • Blyanter, kuglepenne, markør pen, slet lak, væskelader, mm.
  • Linealer – afhængigt at din udd.
  • Passer – studere du fx til ingeniør eller anden udd.

Hvad koster et år på college i USA?

Det koster i gennemsnit mellem 200.000 og 800.000 kroner pr. år at læse på universitetet, alt efter om man vælger et offentligt eller privat universitet. Gælden rammer amerikanske unge hårdere end for eksempel danske unge, fordi der er brugerbetaling på mange områder i det amerikanske samfund.

Kan man gå på college i USA?

Alle universiteter i USA kræver at studerende tager et universitetsforberedende kursus inden du læser videre på en bachelor på et lokalt college. Studerende, der vellykket afslutter vores studie, er garanteret optagelse på en af vores 260 samarbejdsinstitutioner.

Hvad er forskellen på campus og kollegium?

Bygningerne udtrykker institutionens ånd og resultater. Boliger er et af den amerikanske campus ‘ vigtigste elementer. Størstedelen af de ærværdige bygninger omkring Harvard Yard er kollegier for bachelorstuderende – et faktum der kommer som en stor overraskelse for europæiske besøgende.

Hvad koster det at gå på universitetet i Danmark?

En faglært uddan- nelse koster i gennemsnit 120.000 kr., mens en kort videregående uddannelse koster ca. 500.000 kr., en mellemlang videregående uddannelse koster 740.000 kr. og en kandidatud- dannelse koster knap en million kr., inklusive udgifter til en gymnasial uddannelse.

You might be interested:  Hvor Mange Grundskoler Er Der I Danmark? (TOP 5 Tips)

Hvad svarer 3 g til i USA?

g ) og senior (om vores 3. g ). Det ses dog også at de bare omtales som 9th, 10th 11th og 12th graders. Det der svarer til gymnasiet ‘over there’ er 4 klassetrin, fra vores 9.

Hvad svarer 1 g til i USA?

Langt de fleste udvekslingselever bliver placeret på Junior eller Senior Year, fordi det faglige niveau ofte er nogenlunde svarende til en dansk 10. klasse/ 1. g.

Er high school gratis?

Skolegang er offentlig og gratis i alle stater med 9-12 års undervisningspligt, i de fleste stater fra seksårsalderen.

Hvor gammel skal man være for at gå på high school?

Uanset at der kun er undervisningspligt til de unge mennesker er 16 år i Californien (til 17 år i 11 andre stater og til 18 i 21), er der som sagt ingen form for afslutning før man er færdig med 12 års skolegang, og de formastelige som ikke trives i det miljø og slutter deres skolegang før, bærer den lidet flatterende

Hvad kan man læse på college?

Et år eller mere med en bred introduktion til humanistiske fag som historie, filosofi, sprog og litteratur.

Kan en dansker gå på college i USA?

Sådan kommer du afsted. Danske studerende har gode forudsætninger for at komme afsted. Mange universiteter herhjemme har aftaler med amerikanske universiteter og har mulighed for at sende studerende derover, uden at de skal betale for undervisningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *