Hvad Koster Biografklub Danmark?(Løsning fundet)

– Som medlem af Biografklub Danmark kan man se 10 udvalgte kvalitetsfilm i biografen til halv pris. – Et medlemskab af biografklubben koster 98 kr for sæsonen og inkluderer rabatkuponer til alle sæsonens 10 film. – Man kan indløse rabatkuponerne i alle landets biografer, så længe filmene spiller.

Hvad koster medlemskab af Biografklub Danmark?

Køb medlemskab for kun 98 kr. Rabatkuponerne kan bruges i alle landets biografer.

Hvordan fungerer Biografklub Danmark?

Biografklub Danmark er en landsdækkende biografklub, der giver dig mulighed for at se 10 udvalgte kvalitetsfilm i biografen til halv pris. Til forpremierer må du tage en ledsager med til halv pris. Du har også mulighed for at deltage i alle vores gode konkurrencer om rejser, bøger og præmier fra filmene.

Hvordan bliver jeg medlem af Biografklub Danmark?

Du får en e-mail med en vedhæftet PDF, med en unik gavekode pr. gavemedlemskab, som du kan give videre i gave. Rabatkuponerne giver 1/2 pris på biografbilletten i alle landets biografer til ordinære forestillinger.

Hvordan køber man biografbilletter med Biografklub Danmark?

Når du køber billetter på nfbio.dk, er det selvfølgelig også muligt at benytte sine kuponer til Biografklub Danmark. Under knappen hvor du vælger antal billetter, finder du et felt med “Indløs gavebillet”. Her kan alle kupon koderne tastes ind, én af gangen.

You might be interested:  Hvornår Er Der Kommunalvalg I Danmark?(Perfekt svar)

Hvad koster det at gå i biografen?

En biografbillet til en ordinær aftenforestilling (fra kl. 17) koster typisk kr. 90,-. Dog vil der forekomme forhøjet billetpris ved 3D-film, helaftensfilm, ekstraordinære forestillinger (såsom visse forpremierer og eventvisninger) samt på udvalgte titler.

Kan man få studierabat i biografen?

Biograferne er ikke lige så rundhåndede, når det kommer til studierabatter, men fremviser du dit studiekort er det alligevel muligt at spare 10-15 kr. på de fleste filmvisninger hos både CinemaxX, Nordisk film og Øst for Paradis.

Hvordan virker Telia Tirsdag?

Bestil en Telia Tirsdag kode via Telia Tirsdag app’en eller ved at sende en sms med teksten 2FOR1 til 1220 (koster alm. sms-takst) Skriv Telia Tirsdag koden, når du køber dine billetter på nfbio.dk, eller vis koden i skranken – og få to billetter til én billets pris.

Hvornår startede Biografklub Danmark?

marts 1945 er nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra Den Franske Skole på Frederiksberg klar til at starte skoledagen.

Hvilke film er i Biografklubben?

Her er programmet til Biografklub Danmark 2020-2021

  • DRUK. Instruktør: Thomas Vinterberg.
  • ERNA I KRIG. Instruktør: Henrik Ruben Genz.
  • LILLE SOMMERFUGL. Instruktør: Søren Kragh-Jacobsen.
  • RESPECT. Instruktør: Liesl Tommy.
  • SMAGEN AF SULT. Instruktør: Christoffer Boe.
  • IRONBARK. Instruktør: Dominic Cooke.
  • PAGTEN.
  • THE FATHER.

Hvor går pagten?

Pagten | Nordisk Film Biografer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *