Hvad Koster Det At Leje En Bil I Danmark?(Løsning)

Prisen varierer efter biltype, men du kan leje en personbil til en startpris på 138,- pr. dag. Det er muligt at få mængderabat baseret på hvor lang tid, du ønsker at leje bilen. Booker du tidligt på dagen, kan vi have bilen klar til afhentning samme dag.

Hvor er det billigst at leje bil?

Billigerebiludlejning.dk finder de laveste priser fra mere end 1600 biludlejere, inklusiv førende udbydere såsom Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget og Advantage. Via vores brugervenlige bestillingsmaskine, kan du leje en bil på mere end 30.000 steder i 170 lande.

Hvad koster det at leje en bil i 14 dage?

Prisbillige lejebiler Derfor starter vores priser fra kun 249 kroner pr. dag. Inkluderet i vores priser følger både en lovpligtig ansvars- og kaskoforsikring, så du kan være helt rolig og tryg ved at køre i vores biler. Vi ønsker, at leje af biler hos os skal være som at køre i din egen bil.

You might be interested:  Hvor Mange Stofmisbrugere Er Der I Danmark 2016?(Løsning fundet)

Kan man leje bil?

Lej en bil til udlandet med envejsbiludlejning Lej en bil i Danmark til ferie i udlandet med Avis’ envejsbilleje. Du kan nemt leje bilen og køre til udlandet, for eksempel på en kør-selv-ferie, og du kan aflevere din lejebil i et andet land.

Hvad koster det at leje en bil i 3 dage?

Prisen varierer efter biltype, men du kan leje en personbil til en startpris på 138,- pr. dag. Det er muligt at få mængderabat baseret på hvor lang tid, du ønsker at leje bilen. Booker du tidligt på dagen, kan vi have bilen klar til afhentning samme dag.

Hvad koster det at leje en bil i 4 dage?

Weekendbil – fra 262 kr. om dagen Derfor gør Avis Biludlejning det nemt for dig at leje en bil, så du alligevel kan komme ud i weekenden. Med Avis’ weekendtilbud på billeje kan du selv vælge, om weekenden skal vare 2, 3 eller 4 dage, så længe du bare har bilen fra lørdag til søndag.

Hvornår er det billigst at leje bil?

Hos langt de fleste udlejningsfirmaer er der rabatter at hente, hvis man eksempelvis lejer bilen i en uge, frem for kun at leje den i en enkelt weekend. Det betyder, at det nogle gange kan betale sig at hente bilen onsdag, selvom du først skal bruge den fredag.

Hvor er det billigst at leje bil i USA?

Gennem årene har jeg fundet frem til 3 sider som har nogle rigtig gode priser og som den vej sikre dig billig billeje i USA. Det er RentalCars.com*, Auto Europe* og CarTrawler*. Typisk kan du hos disse firmaer leje en bil inkl. forsikring til samme pris som det koster hos udlejningselskaberne UDEN FORSIKRING!.

You might be interested:  Hvad Er Su I Danmark? (TOP 5 Tips)

Hvor er det billigst at leje bil i Europa?

Danmark og de klassiske kør selv-lande Italien og Frankrig placerer sig i den billigere fjerdedel, mens USA og Tyskland ligger i mellemkategorien. Ét populært ferieland er særligt billigt. Drømmer man om at sætte sig bag rattet og køre feriedestinationen tynd i en lejet bil, er det ikke lige meget, hvor rejsen går hen.

Hvad koster det at leje en flyttebil?

Lej en Flyttebil nemt og hurtigt fra 249,- | www. flyttebil.nu.

Kan man leje en bil som 18 årig?

Selv om du kan bestå din køreprøve, den dag du bliver 18 år, skal du have tålmodighed, hvis du vil sætte dig bag rattet i en udlejningsbil. Du skal typisk vente tre år, men Budget har sænket grænsen.

Hvad kræver det at leje en bil?

De fleste biludlejere kræver, at du betaler med kreditkort, så de kan reservere et beløb på kortet. Du bør derfor altid medbringe et internationalt kreditkort, fx MasterCard, Diners eller Eurocard og ikke kun et Visa/Dankort, når du lejer bil.

Kan man leje en bil med anhængertræk?

Du kan desværre ikke reservere en bil med anhængertræk via hjemmesiden. For forespørgsel på reservation af bil med anhængertræk beder vi dig kontakte vores reservationskontor på tlf. 3317 9000.

Kan man leje bil som 19 årig?

Hos Avis er det muligt at leje bil fra du er 19 år gammel. Vi afkræver dog et gebyr for alle lejemål, hvor chaufføren er mellem 19 og 25 år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *