Hvad Tid Spiller Danmark Håndbold I Morgen?(Korrekt svar)

Torsdag 30. December 2021

18:30 20:00 Fredericia Hk 1990 – Skanderborg Aarhus Håndbold Danmark – Herrehåndboldligaen
20:30 22:00 GOG Håndbold – Aalborg Håndbold Danmark – Herrehåndboldligaen

Hvornår skal Danmark spille håndbold igen?

EM Ungarn 2022 – Gruppespil Du har nu muligheden for at opleve nogle af verdens bedste håndboldspillere live i hyggelige Debrecen, hvor Danmark spiller sine 3 gruppekampe til januar 2022.

Hvor ser man håndbold i aften?

Hos TVsporten.dk får du en unik oversigt om Håndbold i TV og Live stream, uanset om det er i dag eller to uger i forvejen. Kanaler, udsendelsestider og andre oplysninger om kampene kan læses hos os. Vi opdaterer løbende kontrollerer at indeholdet er perfekt. Se LIve Håndbold i dag!

Hvor vises VM håndbold 2021?

december til og med søndag den 19. december 2021 ruller den 25. udgave af VM i kvindehåndbold 2021 over skærmen. Turneringen afvikles i Spanien, og TV 2 er med fra start til slut med vores faste kommentatorer og eksperter.

Hvornår skal Danmark spille semifinale?

Efter en 30-25-sejr i kvartfinalen mod Brasilien skal Danmark spille semifinale ved VM i håndbold. Den kommer til at stå på semifinale ved VM i håndbold for danskerne. Det står klart efter 30-25-sejren over Brasilien i kvartfinalen.

Hvornår spiller Danmark bronzekamp?

Danmark spiller bronzekamp mod Spanien søndag klokken 14.30. Kampen kan ses på DR1, DRTV og følges i LIGA på P3.

You might be interested:  Hvor Mange Shell Stationer Er Der I Danmark?(Perfekt svar)

På hvilken kanal sendes landskampen i aften?

Sådan bliver landskampe på Kanal 5 – DBU.

Hvilken kanal viser landskamp?

Sådan ser du VM-kvalifikationskampene i Danmark Det betyder, at i Danmark kan VM-kvalifikationskampene ses på Kanal 5 på almindeligt TV og via streamingtjenesten discovery+ (Dplus). Hvis du ikke har adgang til Kanal 5 via din tv-pakke, kan du benytte streamingtjenesten discovery+.

Hvor vises håndbold?

Kvindernes VM-slutrunde i december bliver vist på både TV 2 og DR. VM-slutrunden i december er lige om hjørnet. Danmark deltager ved verdensmesterskabet i Spanien, hvor der for første gang i kvindernes historie er 32 hold med.

Hvornår starter VM i herrehåndbold 2021?

Se kampprogrammet for VM i Herrehåndbold, som spilles fra d. 13. – 31. januar 2021 i Egypten.

Hvem skal Danmark møde i kvartfinalen?

Det er mod Tjekkiet og Tyskland. I så fald vil Danmark slutte øverst i gruppen, og modstanderen i kvartfinalen vil blive nummer to fra mellemrundens gruppe 4. Her bliver Danmarks mellemrundepulje parret med gruppe 4, hvor det lige nu tyder på, at det bliver Brasilien og Spanien, der går videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *