Hvad Tid Spiller Danmark I Morgen?(Korrekt svar)

Hvor vises landskampen i aften?

Landskampene sendes på DRTV.

Hvem skal Danmark spille mod i dag?

september 2021

  • tir 7. Danmark. Israel. Parken. VM-kvalifikationskamp. Kanal 5. 5 – 0.
  • lør 4. Færøerne. Danmark. Torshavn. VM-kvalifikationskamp. Kanal 5. 0 – 1.
  • ons 1. Danmark. Skotland. Parken. VM-kvalifikationskamp. Kanal 5. 2 – 0.

Hvilken kanal viser landskamp?

Sådan ser du VM-kvalifikationskampene i Danmark Det betyder, at i Danmark kan VM-kvalifikationskampene ses på Kanal 5 på almindeligt TV og via streamingtjenesten discovery+ (Dplus). Hvis du ikke har adgang til Kanal 5 via din tv-pakke, kan du benytte streamingtjenesten discovery+.

Hvilken kanal sender Danmark Belgien?

Det gør vi denne solrige torsdag med tre kampe på programmet – og allerede her skal vi gøre opmærksom på, at braget mellem Danmark og Belgien sendes på Viaplay og TV3 – og altså IKKE på TV3 Sport eller TV3+, der plejer at være hjemmebane for vores kampe på tv.

Hvor vises Danmark Færøerne?

Du kan se samtlige kampe fra VM direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold. Danmark – Færøerne kan live streames online den fredag den 12. november 2021 kl 20:45.

You might be interested:  Hvor Mange Boliger Er Der I Danmark?(Korrekt svar)

Hvor vises Danmark Finland?

Danmark – Finland live – 12 juni 2021 – Eurosport.

Hvornår spiller Danmark bronzekamp?

Danmark spiller bronzekamp mod Spanien søndag klokken 14.30. Kampen kan ses på DR1, DRTV og følges i LIGA på P3.

Hvem skal Danmark møde i kvartfinalen?

Det er mod Tjekkiet og Tyskland. I så fald vil Danmark slutte øverst i gruppen, og modstanderen i kvartfinalen vil blive nummer to fra mellemrundens gruppe 4. Her bliver Danmarks mellemrundepulje parret med gruppe 4, hvor det lige nu tyder på, at det bliver Brasilien og Spanien, der går videre.

Hvem skal Danmark spille mod i semifinalen?

Efter en 30-25-sejr i kvartfinalen mod Brasilien skal Danmark spille semifinale ved VM i håndbold. Den kommer til at stå på semifinale ved VM i håndbold for danskerne. Det står klart efter 30-25-sejren over Brasilien i kvartfinalen.

Hvilken kanal viser EM fodbold 2021?

Se fodbold EM i TV Viasat og DR har rettighederne til EM 2021. Man finder gruppekampene med Danmark på TV-kanalerne DR1 og TV3. Hvis Danmark går videre vises deres resterende kampe på DR1. Dermed har man altså mulighed for at se størstedelen EM -kampe i TV eller som livestream på DRTV og/eller Viaplay.

Hvilken kanal spiller FCK på?

Husk FCK TV LIVE kl. 18.30 » TV3 SPORT.

Hvor kan jeg se Danmark mod Belgien?

Havde du ikke mulighed for at se kampen på TV, så se med fra kl. 20.00, hvor vi sender nedtakt og alle højdepunkterne på DR1 med Josefine Høgh og gæsterne i studiet.

Hvilken kanal viser Danmark Israel?

Se begge kampe på discovery+ og Kanal 5. Tilgængelig på Eurosport -appen.

You might be interested:  Hvilke Afgrøder Dyrkes Der I Danmark?(Løsning fundet)

Hvor vises Danmark mod Belgien?

Danmarks 2. runde kamp mod Belgien vises live på storskærm denne aften. Tag del i fodboldfesten, når vi viser Danmarks tre indledende gruppekampe under åben himmel på Musikkens Plads. Det bliver på storskærm og med udsigt til Limfjorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *