Hvad Tid Spiller Danmark Mod Sverige?(Perfekt svar)

Hvornår skal Danmark spille kvartfinale?

EM: Kvartfinale – Danmark – Tjekkiet 3. juli 2021 på Musikkens Plads, Aalborg.

Hvilken tv kanal viser landskamp?

Sådan bliver landskampe på Kanal 5 – DBU.

Hvilken kvartfinale skal Danmark spille?

Danmark er videre til kvartfinalen ved VM, efter Tyskland slog Sydkorea. Lærke Nolsøe skal lige til at bande. Den 25-årige aalborgenser er træt af spekulationerne, og spørgsmålet om Danmarks muligheder ved VM er næsten for meget.

Hvornår spiller Danmark semifinale?

MINUT FOR MINUT Danmark taber VM- semifinale – møder Spanien i bronzekampen. Følg semifinalen ved VM i håndbold mellem Norge og Spanien. Danmark møder Spanien på søndag klokken 14.30 i bronzefinalen, mens Frankrig og Norge møder hinanden i VM-finalen klokken 17.30. Begge kampe viser vi på DRTV og DR1.

Hvornår skal Danmark spille semifinale?

Efter en 30-25-sejr i kvartfinalen mod Brasilien skal Danmark spille semifinale ved VM i håndbold. Den kommer til at stå på semifinale ved VM i håndbold for danskerne. Det står klart efter 30-25-sejren over Brasilien i kvartfinalen.

Hvem skal Danmark møde i kvartfinalen?

* Danmark skal ikke møde de nationer, som de har spillet mod i indledende runde. De to øverst placerede hold går videre til kvartfinalerne. I aften skal første skridt tages, når Danmark møder Ungarn i den første kamp i mellemrunden, siger den danske landsholdsspiller Louise Burgaard.

You might be interested:  Hvor Mange Flygtninge I Danmark? (TOP 5 Tips)

Hvem kan Danmark møde i kvartfinalen?

Det er mod Tjekkiet og Tyskland. I så fald vil Danmark slutte øverst i gruppen, og modstanderen i kvartfinalen vil blive nummer to fra mellemrundens gruppe 4. Her bliver Danmarks mellemrundepulje parret med gruppe 4, hvor det lige nu tyder på, at det bliver Brasilien og Spanien, der går videre.

Hvor kan jeg se landskampen i dag?

Live stream fodbold hos Dplay Med en bruger hos Dplay kan du blandt andet live streame Danmarks landskampe, Europa League, Superligaen og FA Cup.

Hvordan streamer jeg Kanal 5?

Kanal 5 live stream Vidste du at det er Dplay du skal have fat i, hvis du ønsker at streame kanaler som Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Discovery og TLC? For 99 kr./måned får du adgang til TV-serier og film, men også sport og fodbold, som de bedste opgør i Premier League og landskampe inklusiv EM-kvalen.

Hvem skal Danmark spille mod i aften?

september 2022

  • tor 22. Kroatien. Danmark. Kroatien. Kl. 20:45. UEFA Nations League. TV2.
  • søn 25. Danmark. Frankrig. Parken. Kl. 20:45. UEFA Nations League. TV2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *