Hvad Tid Spiller Danmark På Lørdag?(Perfekt svar)

Kick-off : Kl. 20.45 lokal tid.

Hvem sender Danmarks kamp i aften?

Landskampen er et samarbejde mellem DR og flere danske sportsforbund om at vise landskampe fra holdenes faste hjemmebaner rundt om i Danmark. Landskampene sendes på DRTV.

Hvor kan man se kampen i aften?

Landskampene sendes på Kanal 5 i dit TV, og hvis du vil se landskampene online, så skal du gøre det på Dplay. Dplay er en af de bedste streaming-tjenester i Danmark, hvis du vil se fodbold online. Foruden Danmarks landskampe, så kan du nemlig også se en masse andet fodbold hos Dplay.

Hvilken kanal sender Danmark Skotland?

Det betyder, at i Danmark kan VM-kvalifikationskampene ses på Kanal 5 på almindeligt TV og via streamingtjenesten discovery+ (Dplus). Hvis du ikke har adgang til Kanal 5 via din tv-pakke, kan du benytte streamingtjenesten discovery+.

Hvilken kanal spiller FCK på i aften?

Husk FCK TV LIVE kl. 18.30 » TV3 SPORT.

Hvilken kanal viser landskamp?

Sådan ser du VM-kvalifikationskampene i Danmark Det betyder, at i Danmark kan VM-kvalifikationskampene ses på Kanal 5 på almindeligt TV og via streamingtjenesten discovery+ (Dplus). Hvis du ikke har adgang til Kanal 5 via din tv-pakke, kan du benytte streamingtjenesten discovery+.

Hvilke kampe spilles i dag?

i dag, torsdag

  • 18:30. Torino – Empoli FC. Serie A.
  • 18:30. Hvidovre IF – Esbjerg fB. NordicBet Liga.
  • 20:30. Tottenham Hotspur – Brentford FC. Premier League.
  • 20:45. SS Lazio – Udinese. Serie A.
  • 20:45. Celtic FC – Heart Of Midlothian. Scottish Premiership.
  • 21:00. Ajax – Willem II. Eredivisie.
  • 21:15. Manchester United – Arsenal FC.
You might be interested:  Hvilket Land Er Længst Væk Fra Danmark?(Løsning)

Hvilken kanal viser fodbold?

Størstedelen af Superliga kampene vises på Viasats kanaler, 3+, TV3 Max og TV3 Max og streames derudover på Viaplay, som man har adgang til med deres Viaplay Sport abonnement til 309 kr./md., og Discovery viser 2 kampe i Superligaen om ugen (for hver runde er de 2. og 5.

Hvor kan man se Danmarks kampe?

Det danske landshold vender hjem til TV 2 i 2022! Det betyder, at alle med tv fra YouSee kan se Danmarks kvalifikationskampe og opgør fra Nations League.

Hvor kan man se landskamp Danmark Færøerne?

Danmark – Færøerne kan live streames online den fredag den 12. november 2021 kl 20:45. Hvis du er i Danmark kan du se Danmark – Færøerne hos eurosport.

Hvor kan man se superliga?

Sådan er Superliga tv-kampene fordelt I forhold til Superliga fodbold på TV, så er fordelingen er som sidste sæson med ugens kamp på TV3+, mens de øvrige er fordelt på TV3 Sport/Max og Eurosport 2 og Canal 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *