Hvem Er Den Største Youtuber I Danmark?(Løse)

Han har omkring 403.000 abonnenter (29. juni 2021) på YouTube.Alexander Husum
Sprog Dansk
Uddannelse og virke
Beskæftigelse YouTuber
Kendt for YouTube-videoer

Hvem har flest subscribers i Danmark?

Alexander Husum – 375.139 abonnenter.

Hvem har flest abonnenter på dansk YouTube?

Alexander Husum er den danske youtuber med flest abonnenter. Over 300.000 følger med, når han lægger nye videoer op.

Hvem har flest SUPS på YouTube?

PewDiePie – som han kalder sig på nettet – er nemlig den enkeltperson på Youtube med absolut flest abonnenter i verden. Han har netop rundet 100 millioner følgere.

Hvem er mest populær på YouTube?

En ny sang har indtaget førstepladsen som den mest sete video på YouTube nogensinde: Børnesangen ‘Baby Shark Dance’. Den er blevet afspillet over syv milliarder gange, og dermed har den slået megahittet ‘Despacito’ med Luis Fonsi og Daddy Yankee af pinden, som ellers har haft førstepladsen siden 2017.

Hvilken dansk youtuber har flest subscribers 2021?

Han har omkring 403.000 abonnenter (29. juni 2021 ) på YouTube. Han har samlet set over 160 mio. visninger på alle sine YouTube -videoer, og på Instagram har han over 235 tusind følgere (8.

You might be interested:  Hvordan Skifter Man Gruppe I Danmark?(Løse)

Hvem er den største danske youtuber 2021?

Kristian Kulmbach Næsten 210.000 følgere følger med i Kristian Kulmbachs charmerende og underholdende indhold. Kristian har været youtuber i mange år og er én af de største i Danmark. Det er næsten altid sjovt, når Kristian Kulmbach lægger en ny video op.

Hvad tjener man på YouTube i Danmark?

I gennemsnit kan en YouTubekanal tjene $ 18 pr. 1.000 visninger af reklamer. Det svarer til $ 3-5 pr. 1.000 video-visninger.

Kan man leve af YouTube i Danmark?

Men den danske Youtube -scene er hastigt voksende, og det samme er økonomien hos dem, der er gode til det. På videoplatformen Youtube poster danske brugere hver dag hundredvis af videoer, og nogle få af disse brugere kan rent faktisk leve af at lave videoer.

Hvor gammel er Beduna fra YouTube?

Beduna – Vlog-pigerne De vil filme det der foregår i deres lille by, Birkesund. Men man skal passe på med hvad man lægger på nettet … Bøgerne er gode fra 9 år, er skrevet af Lise Bidstrup og indlæst af Beduna, som også har genskabt hovedpersonerne Muna, Lærke og Malle i computerspillet The Sims!

Hvad hedder Youtuberen Moller i virkeligheden?

21-årige Martin Guldborg og Morten Moller Sørensen har taget Nik & Jays sang ‘Mod Solnedgangen’ og lavet en parodi. I stedet for at gå mod solnedgang, så håber de to fyre på at få et job.

Hvornår startede Kender du det på YouTube?

YouTube blev grundlagt 14. februar 2005 af Steve Chen (f. 1978), Chad Hurley (f. 1977) og Jawed Karim (f.

Hvordan kan man tjene penge på YouTube?

Annoncering er den primære indtægtskilde for youtubere på YouTube. Der genereres annonceindtægter, når brugere ser annoncer, som vises på videoer. Indtægten fra annoncer deles mellem YouTube og youtuberen. Det betyder, at youtubere kan tjene penge direkte på deres videoer.

You might be interested:  Hvor Ligger Skoleskibet Danmark?(Korrekt svar)

Hvilken video har flest likes på YouTube?

Den nye indehaver af førstepladsen er skrevet til en død skuespiller. 2.894.798.037 gange er musikvideoen med den sydkoreanske kunstner Psy og hans megahit fra 2012 ‘Gangnam Style’ blevet set netop nu.

Hvad ser unge på YouTube?

Men det tyder også på, at særligt YouTube tilbyder noget indhold, som børn og unge gerne opsøger og ikke mindst nogle fællesskaber, som de finder spændende, sjove, meningsfulde og måske lidt farlige på den gode måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *