Hvem Er Forsvarsminister I Danmark?

Af forsvarsminister Trine Bramsen (S).

Hvad gør en forsvarsminister?

Forsvarsministeriet er et ministerium under den danske regering, der varetager opgaver vedrørende forsvaret og det civile beredskab. Opgaverne består bl. a. af internationale aktiviteter og samarbejder til støtte for eller etablering af fred.

Hvad hedder forsvarsministeren i Danmark?

Forsvarsminister Trine Bramsen. Født 26. marts 1981 i Svendborg, datter af folkeskolelærer Bo Steffen Madsen og folkeskolelærer Lene Bramsen Madsen. Folketingsmedlem for Socialdemokratiet i Fyns Storkreds fra 15.

Hvem er forsvarsministeren gift med?

Trine Bramsen (født 26. marts 1981 i Svendborg) er en dansk socialdemokratisk politiker, der siden 27.

Hvad skal en udenrigsminister?

En udenrigsminister er den minister, der har ansvaret for sit lands udenrigspolitik, dvs. sit lands forhold til andre lande. Forskellige lande organiserer deres udenrigstjenester på forskellig vis. Danmark har traditionelt ét ministerium med hovedansvar for udenrigsforhold, Udenrigsministeriet.

Hvad laver Søren Gade?

Major -R. Søren Gade Jensen (27. januar 1963) er en dansk politiker, der er medlem af Europa-Parlamentet for Venstre, fra 2022 kommiteret for Hjemmeværnet og tidligere folketingsmedlem for samme parti.

Hvor gammel er Trine Bramsen?

Forsvarsminister 1982-1987 Som forsvarsminister kom Engell, sammen med Udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen under kraftig beskydning fra oppositionen omkring den danske NATO-politik og dobbeltbeslutningen, der i disse år var genstand for stor politisk debat.

Hvor gammel er Socialministeriet?

Ministeriet er under sit nuværende navn oprettet efter folketingsvalget 2015, men har rødder i et af de ældste ministerier, Indenrigsministeriet (oprettet 1848), og i Socialministeriet, som var udskilt fra Indenrigsministeriet mellem 1929 og 2007.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *