Hvem Har Spillet Flest Landskampe For Danmark I Håndbold?(Perfekt svar)

Europamesterholdet 2008

Nummer Spiller Landskampe
1 Kasper Hvidt (GK) 170
3 Mikkel Aagaard 42
4 Lasse Boesen 73
6 Lars Jørgensen 133

13

Hvem har spillet flest landskampe for Danmark?

Peter Schmeichel har spillet 129 landskampe for Danmark, og han har dermed rekorden. Du kan se hele top 10 her.

Hvilken dato vandt Danmark VM i håndbold?

Herrelandsholdet har vundet guld ved europamesterskaberne i 2008 og 2012 og guld ved OL i 2016. I 2019 vandt herrelandsholdet for første gang verdensmesterskaberne i håndbold.

Hvor mange gange har Danmark vundet VM i håndbold?

Det danske kvindehåndboldlandshold er det eneste landshold (mænd og kvinder) nogensinde til at vinde OL -turneringen i håndbold 3 gange i træk, eftersom de vandt guld i 1996, 2000, og 2004.

Hvornår vandt Danmark VM sidst?

De azurblå blev som bekendt senere verdensmestre. Siden da har Danmark været med til yderligere fire VM -slutrunder ( VM 1998 – Frankrig, VM 2002 – Japan/Sydkorea, VM 2010 – Sydafrika samt VM 2018 – Rusland).

Hvor mange VM har Danmark vundet?

Danmark har vundet VM, dog kun af den uofficielle slags. Verdensmesterskabet i fodbold for kvinder har været afholdt siden 1991 og afholdes hvert fjerde år. Mesterskabet arrangeres af verdensfodboldforbundet FIFA. Inden FIFA’s turnering var der dog et uofficielt verdensmesterskab fra 1970 og frem.

Hvor træner landsholdet?

Helsingør vil også fremover være fodboldlandsholdets base. Det står klart, efter at Dansk Boldspil-Union (DBU), Marienlyst Strandhotel, hvor landsholdet bor, når det er samlet, og Helsingør Kommune er blevet enige om sammen at anlægge en ny træningsbane i den nordsjællandske by. Det skriver DBU på sin hjemmeside.

You might be interested:  Hvor Mange Reality Programmer Er Der I Danmark? (TOP 5 Tips)

Hvem vandt OL i håndbold 2021?

Det danske herrelandshold taber i OL -finalen mod Frankrig, men kan for anden gang i træk tage en medalje med hjem fra OL. Lørdag aften i Tokyo måtte de danske håndboldherrer se sig slået af franskmændene, som de mødte for anden gang i en finale ved OL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *