Hvem Kan Danmark Møde I Playoff?(Bedste løsning)

Hvad sker der hvis Danmark taber?

Vinder Danmark en af de tre kampe, kvalificerer de sig til VM. Danmark kan også komme til VM trods tre nederlag, hvis Skotland samtidig taber ude til Færøerne eller Moldova inden mødet med Danmark.

Hvem skal Danmark møde i VM?

Forberedelserne til Danmarks møde med Kroatien i ottendedelsfinalen ved VM er for længst i gang.

Hvem er klar til VM?

Med sejren er Danmark klar til VM -slutrunden i Qatar. Kampen var ikke mange sekunder gammel før Skov Olsen var tæt på at komme til en chance, men vi måtte dog nøjes med et hjørnespark – og det er lige før, at denne indledning var gældende for den resterende del af 1.

Hvad sker der hvis Danmark spiller uafgjort mod England?

»Her, onsdag morgen, står Oddset-spillerne til at vinde 14 millioner kroner, hvis Danmark vinder over England i ordinær spilletid. Uafgjort giver odds 3,70. I det tilfælde at Danmark går hele vejen og vinder EM, står Oddset-spillerne alene på det væddemål lige nu til at få udbetalt 70 millioner kroner.

Kan Danmark stadig gå videre til EM?

Danmark har med aftenens resultat stadig mulighed for at sikre sig videre avancement ved EM. Efter aftenens nederlag mod Belgien har det danske landshold stadig mulighed for at avancere fra gruppespillet ved EM og sikre én af pladserne i ottendedelsfinalerne.

You might be interested:  Hvor Mange Lærere Er Der I Danmark?(Spørgsmål)

Hvem skal Danmark møde i kvartfinalen?

Det er mod Tjekkiet og Tyskland. I så fald vil Danmark slutte øverst i gruppen, og modstanderen i kvartfinalen vil blive nummer to fra mellemrundens gruppe 4. Her bliver Danmarks mellemrundepulje parret med gruppe 4, hvor det lige nu tyder på, at det bliver Brasilien og Spanien, der går videre.

Hvem skal Danmark møde?

Frankrig er klar til VM-semifinalen mod Danmark efter en 31-26-sejr over Sverige. Det bliver ikke hvem som helst, Danmark skal møde i semifinalen ved VM i håndbold. Mægtige Frankrig, olympisk mester fra i sommer, verdensmester i 2017 og europæisk mester i 2018.

Hvem skal Danmark møde i mellemrunden?

* Danmark skal ikke møde de nationer, som de har spillet mod i indledende runde. De to øverst placerede hold går videre til kvartfinalerne. I aften skal første skridt tages, når Danmark møder Ungarn i den første kamp i mellemrunden, siger den danske landsholdsspiller Louise Burgaard.

Hvilke hold er kvalificeret til VM 2022?

Europa

 • Tyskland.
 • Danmark.
 • Frankrig.
 • Belgien.
 • Kroatien.
 • Spanien.
 • Serbien.
 • Schweiz.

Er Danmark med i VM?

Her er de fem seneste slutrundeopgør mellem de to nationer: EM 2020: Danmark – Frankrig 20-23. VM 2019: Danmark – Frankrig 20-18. EM 2018: Frankrig – Danmark 29-23.

Hvornår skal VM afholdes?

I 2022 afholdes der VM i Qatar for herrelandshold i fodbold. Værtskabet blev besluttet i 2010 af FIFA’s daværende Eksekutivkomite, og siden har der været debat i både danske og internationale medier.

Hvem skal Danmark spille mod?

september 2021

 • tir 7. Danmark. Israel. Parken. VM-kvalifikationskamp. Kanal 5. 5 – 0.
 • lør 4. Færøerne. Danmark. Torshavn. VM-kvalifikationskamp. Kanal 5. 0 – 1.
 • ons 1. Danmark. Skotland. Parken. VM-kvalifikationskamp. Kanal 5. 2 – 0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *