Hvem Kan Danmark Møde I Semifinalen? (TOP 5 Tips)

Frankrig er klar til VM-semifinalen mod Danmark efter en 31-26-sejr over Sverige. Det bliver ikke hvem som helst, Danmark skal møde i semifinalen ved VM i håndbold. Mægtige Frankrig, olympisk mester fra i sommer, verdensmester i 2017 og europæisk mester i 2018.

Hvem skal Danmark møde i semifinalen VM 2021?

MINUT FOR MINUT Danmark taber VM – semifinale – møder Spanien i bronzekampen. Følg semifinalen ved VM i håndbold mellem Norge og Spanien. Danmark møder Spanien på søndag klokken 14.30 i bronzefinalen, mens Frankrig og Norge møder hinanden i VM -finalen klokken 17.30. Begge kampe viser vi på DRTV og DR1.

Hvem møder DK i semifinalen?

Danmark er klar til semifinalen ved VM. I semifinalen skal Danmark enten møde Frankrig eller Sverige, som tørner sammen i morgen aften klokken 20.30.

Hvem kan Danmark møde i kvartfinalen?

Det er mod Tjekkiet og Tyskland. I så fald vil Danmark slutte øverst i gruppen, og modstanderen i kvartfinalen vil blive nummer to fra mellemrundens gruppe 4. Her bliver Danmarks mellemrundepulje parret med gruppe 4, hvor det lige nu tyder på, at det bliver Brasilien og Spanien, der går videre.

Er Danmark videre i VM håndbold?

Danmark er videre til kvartfinalen ved VM, efter Tyskland slog Sydkorea. Vinder Tyskland over Sydkorea, er Danmark videre i kvartfinalen uden at have løftet en finger.

You might be interested:  Hvor Mange Millionærer I Danmark?(Løse)

Hvem er i semifinalen i håndbold 2021?

Følg semifinalen ved VM i håndbold mellem Norge og Spanien.

Hvem skal Danmark spille mod i semifinalen?

Efter en 30-25-sejr i kvartfinalen mod Brasilien skal Danmark spille semifinale ved VM i håndbold. Den kommer til at stå på semifinale ved VM i håndbold for danskerne. Det står klart efter 30-25-sejren over Brasilien i kvartfinalen.

Hvem skal Danmark møde?

Frankrig er klar til VM-semifinalen mod Danmark efter en 31-26-sejr over Sverige. Det bliver ikke hvem som helst, Danmark skal møde i semifinalen ved VM i håndbold. Mægtige Frankrig, olympisk mester fra i sommer, verdensmester i 2017 og europæisk mester i 2018.

Hvem skal Danmark møde i mellemrunden?

* Danmark skal ikke møde de nationer, som de har spillet mod i indledende runde. De to øverst placerede hold går videre til kvartfinalerne. I aften skal første skridt tages, når Danmark møder Ungarn i den første kamp i mellemrunden, siger den danske landsholdsspiller Louise Burgaard.

Hvem skal Danmark spille mod i aften?

september 2022

  • tor 22. Kroatien. Danmark. Kroatien. Kl. 20:45. UEFA Nations League. TV2.
  • søn 25. Danmark. Frankrig. Parken. Kl. 20:45. UEFA Nations League. TV2.

Hvem vandt Håndbold Danmark?

VM 2019: Danmark – Frankrig 20-18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *