Hvem Skal Danmark Møde I Semifinalen? (TOP 5 Tips)

Frankrig er klar til VM-semifinalen mod Danmark efter en 31-26-sejr over Sverige. Det bliver ikke hvem som helst, Danmark skal møde i semifinalen ved VM i håndbold. Mægtige Frankrig, olympisk mester fra i sommer, verdensmester i 2017 og europæisk mester i 2018. Det franske landsholds cv taler nærmest for sig selv.

Hvem skal Danmark møde i semifinalen VM 2021?

MINUT FOR MINUT Danmark taber VM – semifinale – møder Spanien i bronzekampen. Følg semifinalen ved VM i håndbold mellem Norge og Spanien. Danmark møder Spanien på søndag klokken 14.30 i bronzefinalen, mens Frankrig og Norge møder hinanden i VM -finalen klokken 17.30. Begge kampe viser vi på DRTV og DR1.

Hvornår skal Danmark spille semifinale?

Efter en 30-25-sejr i kvartfinalen mod Brasilien skal Danmark spille semifinale ved VM i håndbold. Den kommer til at stå på semifinale ved VM i håndbold for danskerne. Det står klart efter 30-25-sejren over Brasilien i kvartfinalen.

Hvem vandt semifinalen i håndbold?

Skjern Håndbold fik en formidabel begyndelse på anden halvleg, og det blev afgørende, da klubben onsdag slog Bjerringbro-Silkeborg med 32-27 på udebane i herrernes håndboldliga.

Hvem er i semifinalen i håndbold 2021?

Følg semifinalen ved VM i håndbold mellem Norge og Spanien.

Hvornår spiller Danmark bronzekamp?

Danmark spiller bronzekamp mod Spanien søndag klokken 14.30. Kampen kan ses på DR1, DRTV og følges i LIGA på P3.

Hvornår skal Danmark spille håndbold igen?

EM Ungarn 2022 – Gruppespil Du har nu muligheden for at opleve nogle af verdens bedste håndboldspillere live i hyggelige Debrecen, hvor Danmark spiller sine 3 gruppekampe til januar 2022.

You might be interested:  Hvorfor Var Danmark Ikke Med I Melodi Grand Prix?(Korrekt svar)

Hvornår starter VM i herrehåndbold 2021?

Se kampprogrammet for VM i Herrehåndbold, som spilles fra d. 13. – 31. januar 2021 i Egypten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *