Hvem Skal Danmark Spille Mod?(Perfekt svar)

Det er mod Tjekkiet og Tyskland. I så fald vil Danmark slutte øverst i gruppen, og modstanderen i kvartfinalen vil blive nummer to fra mellemrundens gruppe 4. Her bliver Danmarks mellemrundepulje parret med gruppe 4, hvor det lige nu tyder på, at det bliver Brasilien og Spanien, der går videre.

Hvem skal Danmark møde?

Frankrig er klar til VM-semifinalen mod Danmark efter en 31-26-sejr over Sverige. Det bliver ikke hvem som helst, Danmark skal møde i semifinalen ved VM i håndbold. Mægtige Frankrig, olympisk mester fra i sommer, verdensmester i 2017 og europæisk mester i 2018.

Hvem har Danmark spillet mod i VM 2021?

september 2021

  • tir 7. Danmark. Israel. Parken. VM -kvalifikationskamp. Kanal 5. 5 – 0.
  • lør 4. Færøerne. Danmark. Torshavn. VM -kvalifikationskamp. Kanal 5. 0 – 1.
  • ons 1. Danmark. Skotland. Parken. VM -kvalifikationskamp. Kanal 5. 2 – 0.

Hvem møder Danmark i semifinalen?

MINUT FOR MINUT Danmark taber VM- semifinale – møder Spanien i bronzekampen. Følg semifinalen ved VM i håndbold mellem Norge og Spanien. Danmark møder Spanien på søndag klokken 14.30 i bronzefinalen, mens Frankrig og Norge møder hinanden i VM-finalen klokken 17.30. Begge kampe viser vi på DRTV og DR1.

Hvem vandt EM i fodbold 2021?

EM Ungarn 2022 – Gruppespil Du har nu muligheden for at opleve nogle af verdens bedste håndboldspillere live i hyggelige Debrecen, hvor Danmark spiller sine 3 gruppekampe til januar 2022. Vi møder henholdsvis Montenegro, Slovenien og Nordmakedonien.

You might be interested:  Hvornår Kom Kakao Til Danmark?

Hvor mange lande var med i VM håndbold?

januar 2019. Ved slutrunden deltog 24 hold, der blev fordelt på fire indledende puljer, hvor to puljer blev spillet i Tyskland og to i Danmark.

Hvor mange går videre til VM?

UEFA-Kvalifikationen til VM i fodbold 2022, er en kvalifikationsturnering for landshold, der er medlemmer af UEFA. I alt 13 pladser til slutrunden tildeles UEFA hold.

Hvornår skal Danmark spille semifinale?

Efter en 30-25-sejr i kvartfinalen mod Brasilien skal Danmark spille semifinale ved VM i håndbold. Den kommer til at stå på semifinale ved VM i håndbold for danskerne. Det står klart efter 30-25-sejren over Brasilien i kvartfinalen.

Hvad skal der til for at Danmark går videre til VM?

Danmark er videre til kvartfinalen ved VM, efter Tyskland slog Sydkorea. Lærke Nolsøe skal lige til at bande. Den 25-årige aalborgenser er træt af spekulationerne, og spørgsmålet om Danmarks muligheder ved VM er næsten for meget.

Kan Danmark gå videre i VM?

Faktisk kan Danmark også gå videre, selvom vi ikke vinder flere kampe i mellemrunden. Også i tilfælde af, at Sydkorea slår Tyskland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *