Hvem Står Bag Avisen Danmark?(Bedste løsning)

Avisen.dk er en dansk netavis, der oprindeligt blev drevet af Nyhedsavisen og senere Freeway ApS. Den har været ejet 51 procent af det LO ejede A-Pressen og 49 procent af Freeway. I dag er den 100% ejet af Freeway. Ansvarshavende chefredaktør er Per Kuskner.

Hvor ligger Avisen Danmark?

Udgangspunkt i provinsen Vi står ved vores udgangspunkt. Vi ser ikke verden fra magtens centrum i København, men derfra, hvor de fleste danskere bor; nemlig provinsen. Vi kan lide København, men vil også gerne fortælle om den verden, der er udenfor.

Hvornår udkommer avisen Danmark?

Vi skriver om det, der kommer til at betyde noget for os alle sammen med dybde, fokus og perspektiv. Avisen Danmark udkommer alle ugens 7 dage i 14 dagblade. DANMARK.

Hvor mange læsere har avisen DK?

I 2018 læste 201.000 danskere (12 år og derover) færre end i 2017 dagligt et trykt dagblad. I 2018 er der dermed færre, der læser et trykt dagblad (1.624.000), end der bruger et nyhedssite (1.916.000) på en gennemsnitslig dag. Kilde: Index Danmark /Gallup, helårsbase 2018, og Dansk Online Index (internetbrugere).

Hvor udkommer avisen Danmark?

Du finder information om vores abonnementer her: https://jfmedier. dk /da/laesere/information-til-laesere/ Find os også på: https://www.facebook.com/ AvisenDanmark / https://twitter.com/ AvisenDanmark Avisen Danmark udkommer med Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Fredericia Dagblad, Vejle Amts Folkeblad, Horsens Folkeblad

You might be interested:  Hvordan Kom Renæssancen Til Danmark?(Perfekt svar)

Er avisen dk troværdig?

Et af mange tandløse online nyhedsmedier, som har potentiale for forbedring. Avisen. dk var for bare et par år siden et simpelt, men godt online nyhedsmedie, der gav et godt alternativ til de borgerlige nyhedsmedier, der stort set sætter dagsordenen for hvad der skal formidles og hvordan.

Hvem står bag avisen DK?

Avisen. dk er en dansk netavis, der oprindeligt blev drevet af Nyhedsavisen og senere Freeway ApS. Den har været ejet 51 procent af det LO ejede A-Pressen og 49 procent af Freeway. I dag er den 100% ejet af Freeway. Ansvarshavende chefredaktør er Per Kuskner.

Hvad koster Fyens Stiftstidende om året?

Hvad koster et abonnement på Fyens Stiftstidende? Normalprisen på et årsabonnement på Fyens Stiftstidende er lige omkring de 6.000 kr. Prisen dækker papiravisen alle ugensdage, e-avisen og adgang til plus-artikler, samt fordelsklubben.

Hvem ejer Fynske Medier?

januar 2015 som en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Den 1. januar 2016 blev Midtjyske Medier en del af familien, og vi er i dag Danmarks næststørste mediekoncern med 15 dagblade, 63 ugeaviser, 5 radiostationer og en lang række nyhedssites og andre digitale brands.

Hvem ejer Jysk Fynske Medier?

Jysk Fynske Medier ejes af: Fynske Medier (47,5 %) Den Sydvestjydske Venstrepresse (36 %) Jyske Medier (16,5 %)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *