Hvilke Hunderacer Er Ulovlige I Danmark?(Løsning fundet)

Her er de 13 forbudte hunderacer

 • Pitbull terrier.
 • Tosa inu.
 • Amerikansk staffordshire terrier.
 • Fila brasileiro.
 • Dogo argentino.
 • Amerikansk bulldog.
 • Boerboel.
 • Kangal.

Er rottweiler ulovlige?

Som én ud af foreløbigt tolv hunde er rottweileren endt i farezonen, når hundeloven skal revideres i 2013. Dermed risikerer minimum 17.000 ejere af rottweilere at blive pålagt brug af mundkurv og kort snor, når hunden skal luftes. Et forbud vil desuden betyde, at der ikke længere kan avles rottweilere.

Hvor mange hunderacer er ulovlige i Danmark?

Siden 10. juli 2020 har 13 hunderacer været ulovlige i Danmark. Det vil sige, at disse hunderacer, og krydsninger deraf, ikke må blive overdraget, importeret til eller avlet på i Danmark.

Er Cane Corso ulovlig i Danmark?

Den 1. juli 2010 trådte den såkaldte forbudsordning i kraft. Observationslisten omfattede hunderacer, der stiller særlige krav til ejerens håndtering og opdragelse, men som dog ikke har udvist en sådan farlighed, at de på daværende tidspunkt skulle forbydes. Cane Corso Italiano.

Er en dobermann ulovlig?

Det har været en stor debat omkring, hvorfor netop denne race er blevet ulovligt, da der ikke er dokumenteret problemer nogen steder i verden med denne.

You might be interested:  Hvornår Blev Det Forbudt At Slå Børn I Danmark?

Hvilke hunde er ulovlige i Danmark 2021?

Hundelovens forbudsordning forbyder besiddelse og avl af nedenstående 13 hunderacer og krydsninger, hvori en eller flere af de 13 racer indgår:

 • Pitbull terrier.
 • Tosa inu.
 • Amerikansk staffordshire terrier.
 • Fila brasileiro.
 • Dogo argentino.
 • Amerikansk bulldog.
 • Boerboel.
 • Kangal.

Er rottweiler lovlig i Danmark?

Hundeloven forbyder besiddelse og avl af 13 hunderacer og krydsninger med disse hunderacer. Det er stadig forbudt både at besidde disse hunde og at indføre dem. Det er kun, hvis man med rimelighed kan antage, at en udlænding har taget sin hund med i god tro, at den kan undgå aflivning.

Hvilke muskelhunde er lovlige i Danmark?

De syv hunde der i almindelighed anses som kamp- og muskelhunde, og som findes i Danmark i dag, er hunderacerne: Amerikansk pitbullterrier, Tosa, Amerikansk Staffordshire terrier, Fila Brasileiro, Dogo Argentino, Amerikansk bulldog og Boerboel.

Er Tibetan Mastiff ulovlig i Danmark?

Hunden er af racen tibetansk mastiff, som ifølge politiet ikke er ulovlig i Danmark eller normalt betegnes som synderligt farlig.

Er en Staffordshire Bull Terrier ulovlig i Danmark?

Racen er forbudt i Danmark, Norge og Tyskland, se dog overgangsordning for forbudte hunderacer i Danmark. Amerikansk Staffordshire terrier, også kendt som Amstaff, er en mellemstor, korthåret amerikansk hunderace.

Hvorfor er kangal ulovlig i Danmark?

Raceforbud. Den 1. juli 2010 blev den nuværende hundelov vedtaget i det danske Folketing, hvor racen kangal blev inkluderet i listen over forbudte hunde, der således blev ulovliggjort.

Er en boxer ulovlig?

Den race blev ulovlig, da den nye hundelov blev indført i 2010. Racen er blandt andet blevet brugt til opdræt af kamphunde. I en Facebook-opdatering fortæller Rikke Lykke Jørgensen om oplevelsen. – Vi fik at vide, at Baxo havde noget boxer og noget rottweiler i sig.

You might be interested:  Hvor Kan Man Bruge Bitcoins I Danmark?(Spørgsmål)

Er Dobermann en kamphund?

Dobermann er med sin oprindelse som forsvarshund velegnet som vagthund, men er samtidig venlig og rolig. Trods sit sociale væsen er en dobermann ikke en udpræget selskabshund. Den er både vagtsom, energisk, lydig, intelligent, frygtløs og loyal.

Er amerikansk bulldog ulovlig i Danmark?

Den 1. juli 2010 blev den nuværende hundelov vedtaget i det danske Folketing, hvor racen amerikansk bulldog blev inkluderet i listen over forbudte hunde, der således blev ulovliggjort.

Er ulvehund lovlig i Danmark?

Forslagetventes vedtaget den 18. januar ved tredjebehandlingen i Folketinget,men i teksten omtales ulvehybriderne ikke under kategorien “farligedyr”. Flere eksperter fraråder danskerne at købe de såkaldteulvehybrider – ulvehunde, der er avlet af en ren ulv og en renhund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *