Hvilken Dvd Region Er Danmark?(Bedste løsning)

Danmark hører som det meste af Europa ind under region 2, hvorfor afspillere der sælges i Danmark har denne kode og samme kode har de DVD‘er der fremstilles til det danske marked. Imidlertid køber mange på udlandsrejser DVD-film med hjem og kan derfor få brug for at få deres afspiller gjort kodefri.

Kan man se amerikanske DVD i Danmark?

Blu-ray afspillere, der leveres til butikkerne i Danmark, er fra fabrikkens side kodet, så de kun kan afspille Blu-ray plader fra samme region – altså region B. DVD -afspillere leveret i Danmark er kodet, så de kun kan afspille DVD -plader, der er kodet med region 2.

Hvordan gør jeg min DVD afspiller kodefri?

For de fleste DVD -afspilleres vedkommende kan der vælges mellem flere forskellige metoder hos Planet DVD til at gøre dem kodefrie. DVD – afspilleren, skal man kunne betjene en glødende loddekolbe, og vide hvordan en eeprom afmonteres uden, at soklen splintrer.

Hvad er en DVD?

Dvd er et digitalt, optisk lagermedie til film, programmer eller data. Oprindeligt var det forkortet som DVD, men efter optagelse som navneord i retskrivningsordbogen, bliver det også stavet dvd. Det engelske ord DVD var oprindeligt en forkortelse for digital video disc.

Kan man se region 2 dvd i Danmark?

Danmark hører som det meste af Europa ind under region 2, hvorfor afspillere der sælges i Danmark har denne kode og samme kode har de DVD ‘er der fremstilles til det danske marked. For eksempel kan en disk med benævnelsen ” Region 2 /4″ afspilles i Europa, Latinamerika, Oceanien, og alle andre områder i Region 2 og 4.

You might be interested:  Hvor Mange Dialekter I Danmark?(Korrekt svar)

Hvad betyder RW?

Rw -værdien målt i laboratorium benævnes Rw, mens den lyd- isolation, vinduet yder i et aktu- elt byggeri, feltværdien, benæv- nes R’w. Feltværdien angives altså med en apostrof. Begge størrelser har enheden dB.

Hvad er en DVD lavet af?

CD’er og DVD ‘er består næsten udelukkende af polykarbonat-plastik (kode 7), som har en høj genbrugsværdi. De indeholder også Bisphenol-A, og derfor er det en god ide at sørge for, at de ikke bliver afbrændt eller ender på lossepladsen.

Hvor meget plads er der på en DVD?

Nogle cd’er kan indeholde 700 MB musik. En dvd har plads til 4,7 GB, næsten fem gange så mange sange som en cd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *