Hvilket Julehit Har Været Det Mest Populære I Danmark De Sidste 10 År?(Løsning fundet)

I 1988 udkom den nok mest spillede julesang herhjemme målt på det seneste årti, nemlig MC Einar’s ”Jul Det’ Cool”.

Hvad er den mest populære julesang?

Blandt de mest populære salmer er: Et barn er født i Betlehem. Det kimer nu til julefest.

Hvad er den mest populære julesang i Danmark?

I En Stjerneregn Af Sne – Mads Langer Den absolut mest populære julesang i julen 2018 kommer fra julekalenderen “Tvillingerne og Julemanden”.

Hvad er den mest spillede julesang i verden?

Mariah Careys udødelige julegave/pinsel fra 1994, rundede i år 1 milliard afspilninger på Spotify, og har igen i år toppet Spotifys globale liste over mest populære julesange – no actual surprise. 5

Hvilken julesang er danskernes yndlings?

På en sikker førsteplads over vores yndlingsjulesange ligger Wham-klassikeren ‘Last Christmas’. En sang, der ifølge musikjournalist og radiovært på DR Nicolai Molbech har hele pakken. – Den vinder, fordi det er en stærk sang, men også fordi den bliver ved med at blive promoveret.

Hvad er den mest spillede julesang 2020?

Man burde lave en ny skæringsdato: Når Mariah Careys ‘All I Want for Christmas Is You’ eller Whams ‘Last Christmas’ indtager førstepladsen på Spotifys hitliste, så er det officielt blevet juletid i de små hjem. Og ja, i 2020 var den mærkedag altså i går.

You might be interested:  Hvornår Åbnede Facebook I Danmark?(Løsning)

Hvad er den mest populære julesalme i Danmark?

Glade jul, dejlige jul – Det er oprindeligt en tysk julesalme. I dag er det dog også en af de mest populære salmer at synge rundt om i danske hjem og kirker i juletiden.

Hvilken julesang har tjent flest penge?

Det skriver CNN. ”All I Want For Christmas Is You” er den absolut mest streamede julesang nogensinde på musiktjenesten Spotify, og dens popularitet smitter af på sangerindens lønseddel. Ifølge beregninger fra nyhedsmagasinet The Economist har Mariah Carey tjent i omegnen af 400 mio. kr.

Hvilken julesang er den ældste?

Højt fra træets grønne top.

Hvad er titlen på den mest spillede julesang fra 2006 2016?

Det er Whams Last Christmas.

Hvor mange gange er Last Christmas blevet spillet?

Sådan starter den ikoniske julesang Last Christmas, der er afspillet næsten 300 mio. gange på deres Youtube-kanal. Det er urimeligt mange gange. Sangen blev udgivet i 1984, men blev først lagt på Youtube for 8 år siden.

Hvilken julesang var den mest spillede på Spotify i 2019?

Den 27-årige danske rapper Gilli, der fik sit kommercielle gennembrud i 2014, er på bare fem år rykket til tops på alle listerne. Han er året mest spillede kunstner, mens sangen ‘Vai Amor’ ligger nummer ét over de mest spillede sange på Spotify i Danmark.

Hvem har skrevet julesange?

Kildeintroduktion: En af de mest kendte danske julesange er Højt fra træets grønne top. Teksten blev skrevet som lejlighedssang til familiens jul i 1847 af Peter Faber (1810-1877), der udover at skrive digte også var polyteknisk kandidat og i 1852 blev direktør for den nyetablerede danske telegraftjeneste.

You might be interested:  Hvor Mange Ældre Bor På Plejehjem I Danmark? (TOP 5 Tips)

Hvilken voldsom trængsel og alarm?

“Sikken voldsom trængsel og alarm “, også kendt som “Julestemning” eller “Juleaften, aah hvor er du sød”, er en dansk julesang skrevet af Peter Faber i 1848. Melodien er oprindelig komponeret af den østrigske komponist Adolf Müller til Johann Nestroys tryllespil Lumpazivagabundus fra 1833.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *