Hvilket Navn Er Mest Brugt I Danmark?(Løsning)

Anne og Peter er de to mest udbredte navne til henholdsvis kvinder og mænd i Danmark. Det viser en ny opgørelse fra Danmarks Statistik over hele befolkningens navne. Navnet Peter har 47.665 personer i Danmark, mens 44.872 personer hedder Anne.

Hvilket navn er der flest af i Danmark?

De mest almindelig navne i den danske befolkning er Anne og Peter. På tværs af alle aldre og regioner i landet findes der flest mænd med navnet Peter og flest kvinder med navnet Anne, oplyser Danmarks Statistik.

Hvad er det mest brugte navn?

Der er byttet rundt i toppen af de mest populære pige- og drengenavne, viser opgørelse fra Danmarks Statistik.

Hvad er det mest almindelige fornavn i Danmark?

For kvinder er det mest anvendte fornavn Anne og for mænd er det Peter.

Hvor mange hedder Jesus i Danmark?

Hvor mange har bibelske navne i Danmark? 2 hedder Messias. 43 hedder Jesus. 55 hedder Moses.

Hvad er det mest brugte navn i Danmark 2021?

Hvad er det mest populære pigenavn lige nu? Det mest populære pigenavn blandt danske børn er Emma. Navnet topper listen for 2021, efterfulgt af navne som Alma og Clara.

Hvor mange hedder Liva?

Ifølge Danmarks Statistik var der 366 nyfødte piger, der kom til at hedde Liva. I 2020 var der i alt 2.795 piger med navnet Liva, mens der i 2021 er 3.112, som hedder Liva.

You might be interested:  Hvor Mange Hedder Nielsen I Danmark?

Hvor kendt er mit navn?

Søg på navne og se hvor mange danskere, der hedder det samme som dig. Navnestatistikken bruger første fornavn og sidste efternavn – altså ikke mellemnavne. Er dit fulde navn fx Dorthe Høst Larsen, vil du være registreret under Dorthe Larsen. Efternavne med bindestreg (fx Høst-Larsen) tæller som ét efternavn.

Hvor mange hedder Asbjørn i Danmark?

Asbjørn er et dansk og norsk fornavn. Over 2500 danskere og over 7000 nordmænd bærer navnet.

Hvad er det længste navn i Danmark?

Navnet er også blevet skrevet som Taumatawhakatangihangakoauauotamateaurehaeaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu, 92 bogstaver.

Hvilket navn betyder håb?

Nadja: Er russisk, og betyder “ Håb ”.

Hvilke navne er ulovlige i Danmark?

Blandt de forbudte pigenavne er Baselika, Bjælde, Cinus, Denpfi, Lykkez, Frille, Ikea, Mhshed, Petit, Piel og Plaza, mens drengene f. eks. ikke må hedde Bacchus, Bais, Bandito, Bimme, Pirmin og Po. Navne, som børnene kan drilles med eller er til ulempe for dem, er ikke tilladt ifølge den nye navnelov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *