Hvor I Danmark Kan Man Få Fibernet?(Løse)

Det er os, der har lagt fibernet på store dele af Sjælland, Øerne og i Østjylland. Vi giver dig adgang til Waoo – Danmarks Bedste Internet*. Vi har passeret mere end 300.000 husstande og erhvervsvirksomheder med fibernet, og har flere end 175.000 kunder.

Kan jeg få fibernet på din adresse?

HVAD KRÆVES DER, FOR AT JEG KAN FÅ FIBERNET? Din mulighed for at få fiberbredbånd afhænger først og fremmest af din geografiske placering. For at du kan blive opkoblet til lynhurtigt fibernet, skal du nemlig bo i et område, hvor der i forvejen er nedgravet fiberkabler.

Hvor bliver der lagt fibernet?

Vi graver fiber til din nærmeste husmur, dog max 30 meter fra skel eller offentlig vej. Når krydset er sat, puster eller graver vi et tomrør frem til det sted på huset, hvor du har sat krydset. Herefter kan du få fibernet lagt ind.

Hvad koster det at få lagt fibernet ind?

Fibernettet er blevet mere populært, og vores krav til hurtigt internet er steget inden for de senere år. Det er dog ikke alle husstande, der har mulighed for at koble sig på fibernettet. Bor du på en adresse, der kan få fibernet, koster det 499 kr.

You might be interested:  Hvor Mange Veteranbiler Er Der I Danmark?(Perfekt svar)

Kan jeg få fiber norlys?

Hvad enten du bor i leje- eller ejerbolig, kan du få fiber fra Norlys. Når du ikke selv ejer din bolig, og der ikke i forvejen er en fiberboks, er det vigtigt, at du har accept fra ejeren, inden du bestiller hos en indholdsleverandør.

Hvem har fibernet?

Bor du for eksempel i et hjem, der kan modtage fiber, er du naturligvis kun interesseret i en udbyder, der tilbyder dette fibernet – også selvom du i princippet godt kan modtage internet gennem telefonstikket. Udpluk af internetudbydere:

 • Stofa.
 • YouSee.
 • Telenor.
 • Boxer.
 • Waoo.
 • Kviknet.
 • Hiper.
 • Fastspeed.

Hvad er fibernet forbindelse?

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med en fiberforbindelse, men kun fiberbredbånd går direkte ind i din bolig.

Hvordan er Hiper?

Hiper har Danmarks bedste bredbånd til markedets laveste priser. Vi tror på frihed, og vi tror på et internet, hvor det er dig, der bestemmer. Bedre streaming, mere underholdning, serveret når det passer dig. Det er bredbånd, der er til at forstå, leveret af et firma, der har fokus på dig.

Hvornår kommer der fiber i dit område?

På Tjekditnet.dk kan du se bredbåndsdækningen helt ned på adresseniveau. Du kan se hvilket selskab der udbyder bredbånd på din adresse og hvor hurtig en forbindelse du kan få.

Hvordan får man fibernet ind i huset?

Det foregår på følgende måde:

 1. Fibermontøren fører enden af det nedgravede fiberrør i jorden videre igennem husets fundament eller ydervæg og ind i boligen.
 2. På ydersiden afsluttes gennemføringen med en tætsluttende montageboks.
 3. Fiberen blæses – igennem røret – ind til boligen ved hjælp af trykluft.
You might be interested:  Hvor Mange Svin Er Der I Danmark 2018?(Løse)

Hvilket fibernet bruger Waoo?

Med fibernet fra Waoo kan vælge mellem 200/200 Mbit/s, 500/500 Mbit/s og 1000/1000 Mbit/s. Med vores fibernetpakke Waoo Fiber Basic får du en hastighed på 200/200 Mbit/s. Denne pakke passer ofte godt til singler eller par, som ofte bruger internettet, men hvor der ikke er mange på internettet på samme tid.

Hvad koster det at få gravet kabel ned?

Netop nedgravning af kabler er langt den dyreste del, når der etableres faste internetforbindelser – gennem fastnettet, kabel -TV-nettet eller fibernettet. Tommelfingerreglen er, at gravearbejdet udgør omkring 70 procent af beløbet. Dansk Energi oplyser, at prisen for at grave ligger på mellem 200 og 400 kroner pr.

Hvor meget koster fibernet om måneden?

Faktisk kan du godt få billigt fibernet. Hos os starter fiberbredbånd priserne fra 249,- pr. måned. Og vores mest populære hastighed; 200/200 megabit fibernet koster 299,- om måneden.

Hvad koster Fibia internet?

Waoo Fiber

 • Waoo Fiber Basic. 200/200 Mbit/s. kr/md. første mdr. Herefter 319,- pr. md. Mindstepris 6 mdr. 3.590,-
 • Populær. Waoo Fiber Extra. 500/500 Mbit/s. kr/md. første mdr. Herefter 389,- pr. md. Mindstepris 6 mdr.
 • Waoo Fiber Full. 1000/1000 Mbit/s. kr/md. første mdr. Herefter 489,- pr. md. Mindstepris 6 mdr. 4.440,-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *