Hvor Kan Man Få Fibernet I Danmark?

For at du kan blive opkoblet til lynhurtigt fibernet, skal du nemlig bo i et område, hvor der i forvejen er nedgravet fiberkabler. Antallet af husstande, der har mulighed for at få fibernet, er stort, men varierer fra kommune til kommune.

Hvor er der gravet fibernet ned?

Det er os, der har lagt fibernet på store dele af Sjælland, Øerne og i Østjylland. Vi giver dig adgang til Waoo – Danmarks Bedste Internet*. Vi har passeret mere end 300.000 husstande og erhvervsvirksomheder med fibernet, og har flere end 175.000 kunder.

Hvem levere fibernet?

Hvad koster etableringen og hvem kan tilbyde fibernet Der er fire fiberudbydere, som dækker store dele af Danmark. Disse er Waoo, TDC, YouSee og Stofa. Waoo er det selskab, som dækker bredest geografisk. Via energiselskaber, dækker Waoo det meste af landet.

Kan jeg få fibernet Altibox?

Hvordan bestiller jeg en fiberforbindelse? Du kan enten bestille via vores hjemmeside eller ved at kontakte os på tlf. 70 300 600. Altibox leverer internet, tv og telefoni via fibernettet, men det er dit lokale el-selskab, som beslutter, hvor der skal udrulles fibernet.

Hvor bliver der gravet fibernet ned?

Når Fibia etablerer fibernet i et område, graver vi først fibernettet ned i fortove og veje i området. Vær opmærksom på, at vi oftest etablerer fibernet i et større område. Derfor kan der gå et stykke tid, før vi kommer til din vej. At etablere fibernet i et område eller en by er en proces, der tager lang tid.

You might be interested:  Hvor Mange Porcent Er Tyk I Danmark?(Perfekt svar)

Hvad koster det at få gravet kabel ned?

Netop nedgravning af kabler er langt den dyreste del, når der etableres faste internetforbindelser – gennem fastnettet, kabel -TV-nettet eller fibernettet. Tommelfingerreglen er, at gravearbejdet udgør omkring 70 procent af beløbet. Dansk Energi oplyser, at prisen for at grave ligger på mellem 200 og 400 kroner pr.

Hvem lægger fibernet ind?

Ofte er det gratis at få lagt kablerne, fordi udbyderne ønsker at få udbredt fibernettet. Det kræver dog, at der er bestillinger nok i lokalområdet, før det kan betale sig for udbyderne. Har du selv mod på at kaste dig over gravearbejdet, tilbyder nogle udbydere at du selv kan varetage at lægge kablerne.

Hvem står bag Hiper?

Hiper er fra oktober 2018 ejet af TDC, og var inden det ikke ejet af en anden udbyder. Selskabet er i december 2015 startet af blandt andet Stig Myken, der også var medstifter og direktør i Fullrate, der senere blev solgt til TDC.

Hvordan installere man Altibox?

Bestiller du tv fra Altibox, medfølger en tv-boks og en fjernbetjening. Tv-boksen sørger for at omsætte det digitale tv-signal til dit nuværende tv. For at kunne se HD-TV, skal dit tv være HD Ready. Du får leveret en HD-tv-boks fra Altibox, og du skal tilslutte HD-tv-boksen til dit tv med et HDMI-kabel.

Hvor dækker Altibox?

Altibox er i dit lokalområde, og samarbejder med de lokale elselskaber i hele Danmark om levering af fiberbredbånd. Det betyder, at du får fibernet fra ét selskab, du kender – og som har stor ekspertise i at etablere og vedligeholde både elnet og fibernet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *