Hvor Kan Man Se Danmark Belgien København?(Perfekt svar)

I aften gælder det: Se DanmarkBelgien på Viaplay og TV3 » TV3 SPORT.

Hvor kan man se EM i København?

Klokken 10 åbner billetsalget til de resterende EM -kampe på storskærm på Ofelia Plads og Kvægtorvet ved Øksnehallen i København. Danske fans følger med i Danmarks EM -kamp mod Finland på storskærm i fanzonenen på Ofelia Beach.

Hvor kan man se Danmarks landskamp?

Landskampene sendes på Kanal 5 i dit TV, og hvis du vil se landskampene online, så skal du gøre det på Dplay. Dplay er en af de bedste streaming-tjenester i Danmark, hvis du vil se fodbold online. Foruden Danmarks landskampe, så kan du nemlig også se en masse andet fodbold hos Dplay.

Hvor kan man se EM 2020 København?

Øksnehallen, København Kvægtorvet ved Øksnehallen kommer til at danne rammen som officiel UEFA EURO 2020 Fan Village. Her vises alle kampene under EM på storskærme, mens der vil være barer og foodtrucks, så du kan få stillet tørsten og sulten. Vær opmærksom på, at det kræver billet for at få adgang.

You might be interested:  Hvor Mange Indbrud Er Der I Danmark Om Året?(Korrekt svar)

Kan man streame Danmark Belgien?

Hvor kan man live streame Danmark – Belgien online? Danmark – Belgien kan live streames på Viaplay.

Hvor kan jeg se Danmarks EM kampe København?

Det er DR, TV3 og Viaplay, der viser kampene.

Hvor kan man se EM Nørrebro?

Man skal være i EM -zonen ved Friluftsscenen senest klokken 20.45, ellers overgår pladsen til andre. Cafe Runddelen: Cafeen på Nørrebros Runddel viser begge semifinaler på alle deres skærme indenfor og udenfor. Der er gratis adgang, men man opfordres til at komme i meget god tid og tage sin egen stol med.

Hvor kan jeg se Danmark Færøerne?

Hvis du er i Danmark kan du se Danmark – Færøerne hos eurosport.

Hvor kan jeg se Brøndby kamp?

Kampvalg for sidste runde i 3F Superligaen er på plads, og du kan se Brøndbys hjemmekamp mod FC Nordsjælland live på Viaplay og TV3+ mandag eftermiddag. Kickoff i de tre kampe i mesterskabsspillet er kl. 17.00, og du kan se optakt allerede fra kl. 12.00.

Hvor kan man se Brøndby FCK?

Rettighederne til Superliga-kampene deles nemlig mellem Viaplay og Dplay. Så det vil oftest være hos Viaplay, hvor du finder dit live stream til FCK – Brøndby, når de danske giganter mødes!

Hvor skal Danmark spille EM 2020?

Under EM -slutrunden er du velkommen til at kigge forbi Ofelia Plads, hvor danskere og foldboldfans kan glæde sig over et program spækket med underholdning, storskærmsvisning og fri leg. EURO 2020 kommer til at bruge hjælp fra mange frivillige.

Hvor kan man se EM i Odense?

Hvor: Arkaden Food Hall – Vestergade 68, 5000 Odense C. Du kan se eventkalenderen for Arkaden Food Hall lige her.

You might be interested:  Hvorfor Kom Tyrkere Til Danmark?(Løsning)

Hvor kan man se EM 2020?

Det er nemlig DR1, TV3 Max, TV3 Sport og TV3+, som til sommer kommer til, at vise kampene.

Hvor kan jeg se kampen Danmark Belgien?

Havde du ikke mulighed for at se kampen på TV, så se med fra kl. 20.00, hvor vi sender nedtakt og alle højdepunkterne på DR1 med Josefine Høgh og gæsterne i studiet.

Hvor vises Danmark Belgien kampen?

Danmarks 2. runde kamp mod Belgien vises live på storskærm denne aften. Tag del i fodboldfesten, når vi viser Danmarks tre indledende gruppekampe under åben himmel på Musikkens Plads. Det bliver på storskærm og med udsigt til Limfjorden.

Hvor vises landskamp Danmark Belgien?

Af de i alt 51 EM-kampe vises 22 på DR, mens 29 vises på TV3-kanalerne TV3, TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX. DR1 sender alle danske kampe – med undtagelse af Danmark vs. Belgien, der vises på TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *