Hvor Kan Man Se Simpsons I Danmark?(Spørgsmål)

På Disney+ kan du finde alle 30 sæsoner med – mere end 600 episoder – af ”The Simpsons” på Disney+ i Danmark. ”The Simpsons Movie”, som var en af årets helt store hits i 2007 vil også være at finde på Disney+.

Hvad hedder de i Simpsons?

Roger Meyers, Sr.

Hvor kan man se The Simpsons?

På Disney+ kan du finde alle 30 sæsoner med – mere end 600 episoder – af ”The Simpsons ” på Disney+ i Danmark. ”The Simpsons Movie”, som var en af årets helt store hits i 2007 vil også være at finde på Disney+. Disney+ bliver lanceret i Danmark den 15. september.

Hvad har The Simpsons forudset?

Dengang forudsagde The Simpson nemlig, at Trump ville blive USA’s præsident, og at han ville efterlade sig et stort hul i statskassen. Det første er blevet en realitet i dag, og det andet forudser økonomer vil blive virkeligheden, hvis han gennemfører sine lovede skattelettelser.

Hvad hedder Homer og Marge Simpsons yngste barn?

Homer er den ubehøvlede fader i Simpson -familien. Han er gift med Marge og sammen har de tre børn: Bart, Lisa og Maggie.

Hvad hedder den 10 årige søn af Homer og Marge?

Bart stammer fra den amerikanske voksen tegneserie ‘The Simpsons’, hvor Bart er søn af Homer og Marge Simpson. Han er 10 år gammel og dermed den ældste i søskendeflokken, som også tæller Lisa og Maggie Simpson.

You might be interested:  Hvor Mange Drenge I Danmark?(Løsning)

Hvem lægger stemme til Bart Simpson?

Nancy Cartwright (født 25. oktober 1957) er en amerikansk tegnefilmsdubber og skuespiller. Hun lægger stemme til Bart Simpson i den animerede og emmy-vindende tv-serie The Simpsons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *