Hvor Lang Tid Tager Det At Flyve Til Egypten Fra Danmark?(Løse)

Hvor lang tid tager det at flyve til Egypten fra Billund?

5 timer og 20 minutter at flyve til Hurghada Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 3739 kilometer. Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Billund Lufthavn i Danmark og Egypten.

Hvor lang tid tager det at flyve fra Egypten til København?

Den lufthavn der ligger tættest på Cairo Internationale Lufthavn (Cairo) er Kastrup Lufthavn( København ). Det tager Ca. 4 timer og 40 minutter at flyve de 3198 kilometer mellem Cairo Internationale Lufthavn i Egypten og Københavns Lufthavn i Danmark.

Hvor lang tid tager det at rejse til Egypten?

Hvor lang tid tager det at rejse til Egypten? En rejsetid på en direkte flyvning til eksempelvis Cairo være omkring 4 timer og 20 minutter. Går turen til Hurghada skal du forvente omkring 5 timer, og rejser til Sharm el-Sheikh vil tage op til 7 timer med stop.

Hvor langt er der fra Danmark til Egypten?

Den direkte vej er afstanden mellem Egypten og København 3.533 kilometer.

Hvem flyver til Sharm el Sheikh?

Pegasus Airlines kan sætte din rejse sammen, så du fra København Lufthavn flyver via Istanbul Sabiha Gokcen og derfra til Sharm El Sheikh i Egypten.

You might be interested:  Hvilket År Blev Sommertid Indført I Danmark?(Løsning)

Hvor varmt er der i Egypten i april?

I april måned i Egypten kan man opleve temperaturer så lave som 15°C grader og så høje som 29°C grader. Det er det perfekte sight-seeingsvejr for Egypten, da det hverken er for varmt eller for koldt.

Er det farligt at rejse til Egypten?

Når du rejser til Egypten, bør du til enhver tid være opmærksom på din personlige sikkerhed. Der er undtagelsestilstand i Egypten pga. risikoen for terror. Det betyder, at der kan være politi/militær i gaderne og øget kontrol ved indgange og lignende.

Kan man køre til Egypten?

Den hurtigste og sikreste måde at rejse rundt i Egypten på, det er via indenrigsflyvninger, da det ofte er forbundet med en vis risiko at rejse længere via bil. Der er daglige flyvninger mellem Kairo, Luxor, Aswan, Sharm El Sheikh, Alexandria, Mersa, Hurghada, Matrouh, mv. Man skal være 25 år før man kan leje bil.

Kan man rejse til Egypten med midlertidigt pas?

Danske provisoriske pas (nødpas) anerkendes kun til udrejse; kræver stempel fra immigrationsmyndighederne. EU-nødpas anerkendes til udrejse; kræver stempel fra immigrationsmyndighederne. Passet skal være gyldigt i 6 måneder udover opholdets varighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *