Hvor Mange Baresso Er Der I Danmark? (TOP 5 Tips)

Baresso Coffee er Danmarks første og største kæde af kaffebarer. Kæden blev stiftet i 2000 af Kenneth Luciani, og i dag er der 48 kaffebarer fordelt på 37 i København, Aarhus, Vejle, Odense og Aalborg samt 11 franchise-kaffebarer ejet af DFDS Seaways, Mols-Linien, Plantorama, SSP, SMS Færøerne og Lalandia.

Hvad blev Baresso solgt for?

Den danske kaffekæde Baresso er solgt til tyske Jab Holding for en pris, der menes at løbe op i et større trecifret millionbeløb. Køberne, investeringsselskabet Jab Holding Company, overtog i begyndelsen af juni den svenske kaffekæde Espresso House for angiveligt 1,9 mia. kr.

Hvad hed Espresso House før?

I løbet af 2017 blev 12 Baresso-kaffebarer omdannet til Espresso House, ligesom der blev åbnet seks nye.

Hvem ejer Espresso House?

Espresso House er en svensk kaffekæde, som er ejet af JAB Holding Company. Vi brænder for kaffe, mennesker og miljø – og for at skabe verdens bedste kaffeoplevelse til verdens bedste gæst.

Hvornår kom Espresso House til Danmark?

Over 250 butikker, heraf 66 i Danmark. Espresso House er en kaffebarskæde med over 250 butikker i Norden, heraf er de ca. 170 i Sverige og 66 i Danmark. Virksomheden blev grundlagt af parret Elizabeth og Charles Asker i Lund i 1996.

Hvordan bestiller man bord på Espresso House?

Hvordan laver jeg en forudbestilling?

  1. Tryk ”bestil” i appen.
  2. Vælg hvilken kaffebar, du vil bestille fra.
  3. Vælg det du vil bestille fra menuen.
  4. Skræddersy dit produkt, som du ønsker det.
  5. Vælg produkt.
  6. Gå videre med din bestilling ved at trykke «se din bestilling ».
  7. Vælg eventuelt at benytte et tilbud.
  8. Vælg to-stay eller to-go.
You might be interested:  Hvad Dræber Flest Mennesker I Danmark?

Kan man betale med MobilePay i Espresso House?

I MobilePay -appen kan brugerne finde flere forskellige slags gavekort: Oplevelsesgaver fra fx Tivoli, København Zoo, Den Blå Planet, Lego House og Nordisk Film Biografer. Klassiske gavekort fra fx Zalando, Playstation, OutNorth og IKEA. Hverdagsgaver fra fx 7-Eleven og Espresso House.

Hvor gammel skal man være for at arbejde i Espresso House?

Hvor gammel skal jeg være for at arbejde hos Espresso House? Hvis du er under 18 år, skal du have afsluttet 9. klasse for at kunne ansøge til vores stilling som Host. Læs mere om vores stillinger her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *