Hvor Mange Fitness World Er Der I Danmark?(Korrekt svar)

Det blev hurtigt klart, at modellen var populær hos danskerne, hvilket førte til, at vi åbnede mange flere fitnesscentre de kommende år. I dag, mere end 15 år senere, har vi over 170 centre i Danmark og beskæftiger i omegnen af 4.300 holdinstruktører, personlige trænere, kostvejledere og centermedarbejdere.

Hvor mange kunder har Fitness World?

Fitness World A/S er en dansk fitnesskæde, der består af 171 fitnesscentre over hele landet, som i alt har mere end 470.000 medlemmer. Dermed er kæden Danmarks største og ottendestørst i Europa.

Hvem har opkøbt Fitness World?

Fitness World, den største fitnesskæde i Danmark, er blevet opkøbt af britiske PureGym. Det oplyser PureGym på sin hjemmeside. Ifølge PureGym gør det kæden til den andenstørste i Europa med 1,7 millioner medlemmer og flere end 500 fitnesscentre. Fitness World er en virksomhed, som vi kender godt og længe har beundret.

Hvornår er der flest mennesker i fitness centeret?

De fleste centre har flest besøgende i tidsrummet mellem 8:00 – 12:00, samt 15:00 – 19:00. Hvis man gerne vil undgå de mest travle tidspunkter, så bør man altså undgå formiddagstræningen, samt eftermiddagen og tidlig aften. I weekenden vil det typisk være om formiddagen og eftermiddagen, hvor der er flest i centret.

You might be interested:  Natasja Hvad Sker Der Danmark?(Bedste løsning)

Hvilke lande er Fitness World i?

Fitness World har ud over Danmark centre i Polen og Schweiz. I alt har Fitness World over 230 træningscentre og mere end 600.000 medlemmer. Af dem er 170 af centrene i Danmark. Her arbejder omkring 4300 instruktører, personlige trænere, kostvejledere og andre medarbejdere.

Hvor mange fitness centre har Fitness World?

Det blev hurtigt klart, at modellen var populær hos danskerne, hvilket førte til, at vi åbnede mange flere fitnesscentre de kommende år. I dag, mere end 15 år senere, har vi over 165 centre i Danmark og beskæftiger i omegnen af 4.300 holdinstruktører, personlige trænere, kostvejledere og centermedarbejdere.

Hvorfor er Fitness World markedsleder?

Den øgede interesse for fitness har medvirket til en tydelig fremdrift for de kommercielle fitnesskæder. Specielt Fitness World har opnået stor succes på ganske kort tid. Fitness Worlds position på markedet er påvirket af den konstante udvikling af fitnesskonceptet, fitnessbranchen og individernes opfattelse heraf.

Hvor mange år skal man være for at træne i Fitness World?

Aldersgrænsen for at træne i Fitness World er min. 14 år. Af sikkerhedsmæssige grunde må børn under 14 år ikke opholde sig i træningsområdet. Unge mellem 14–17 år skal ved indmeldelsen medbringe et billede samt en forældre eller værge, og begge parter skal medbringe ID.

Hvad koster en bøde i Fitness World?

Fremmødet skal ske via kundecomputeren i centret eller i receptionen. Vi kører venteliste 10 minutter inden holdstart, og her går eventuelle overskydende pladser til fremmødte medlemmer, der har stået i kø til holdet. Hvis ikke der afmeldes rettidigt vil der blive pålagt et gebyr på 35 kr.

You might be interested:  Hvornår Blev Enevælden Indført I Danmark?(Korrekt svar)

Hvad hed Fitness World før?

I 1986 åbnede han sit første fitnesscenter under navnet Ve og Vel. Det blev siden til tre centre, der i 2000 blev solgt til en amerikansk kæde for 50 mio.

Hvad tid er der færrest i fitness?

Hvornår på dagen skal jeg komme og træne, hvis jeg gerne vil sikre mig, at der ikke er så mange mennesker i centret? Oftest er der færrest mennesker i centret midt på dagen og flest mennesker om morgenen og om eftermiddagen.

Hvornår er der Travlest i Fitness World?

Bliv hjemme hvis du har symptomer, føler dig sløj eller utilpas. Vi har god plads i centrene, men hjælp os ved at planlægge din træning udenfor de travleste perioder – hvis du kan. Vi oplever størst trafik på hverdage 15.00-19.00 og 08.00-12.00 i weekenderne.

Hvordan skifter man betalingskort på Fitness World?

Hvis du skal have ændret dine betalingsoplysninger, kan du tage fat i personalet i centeret, som står klar til at hjælpe dig. Hvor finder jeg min regning? Du finder dine regninger på Mit Fitness World under “Betalinger”. Du logger ind med din mail eller dit medlemsnummer og din kode.

Kan man træne i alle Fitness World centre?

Ved indmelding i Fitness World bliver du bedt om at vælge et medlemskab. Alle medlemskaber giver som udgangspunkt adgang til alle Fitness World centre og faciliteter i hele centerets åbningstid, dog kan anvendelsen være forbundet med en merudgift.

Hvem ejer fitness dk?

I april 2006 købte PARKEN Sport & Entertainment (PSE) aktiemajoriteten i selskabet og har siden erhvervet de resterende aktier. Siden har kædens hovedsæde været beliggende i Telia Parken. I juli 2018 solgte PSE aktierne i fitness dk til SATS Group, der er ejet af kapitalfonden Altor Fund III og TryghedsGruppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *