Hvor Mange Gange Er Polen Større End Danmark?(Korrekt svar)

Hvor mange gange er Frankrig større end Danmark?

Fakta om Frankrig Areal: 640.427 km² (landareal – største land i EU og ca. 15 gange større end Danmark ). Befolkningstal: 66.799.950 (2016).

Hvor mange gange er Rusland større end Danmark?

Verdens største land er 397 gange større end Danmark og strækker sig fra Østersøen til Stillehavet. Rusland er verdens største land. Nationen mod øst strækker sig hele 17.125.200 kvadratkilometer – hvilket er syv millioner kvadratkilometer større end nummer to på listen.

Hvilket land har færrest indbyggere?

Det største antal indbyggere har Tyskland med 83,2 millioner, mens den mindste nation er Malta med blot omkring 515.000 indbyggere.

Hvad er det største land i Europa?

Rusland er Europas største land ud fra arealet. Godt nok findes store dele af det russiske rige i Asien, men ikke desto mindre sætter man normalt grænsen ved Ural-bjergene, hvorfor Rusland med 3,836,652 km² klart er størst i Europa uanset hvad. Det næststørste land i Europa er Ukraine med 603,628 km².

You might be interested:  Hvor Mange År Har Storbritannien Og Danmark Været Medlem Af Eu?(Bedste løsning)

Hvor mange franskmænd bor der i Danmark?

Der bor 6900 franske statsborgere i Danmark. De herboende franskmænd er forholdsvis unge. De største aldersgrupper er henholdsvis 20-29 år (31 pct.) og 30-39 år (20 pct.).

Hvor mange bor i Paris 2021?

Paris er Frankrigs hovedstad og ligger ved Seinen i det nordlige Frankrig, i hjertet af regionen Île-de-France. Paris har en anslået befolkning på 2.2 mio (2016) inden for sine administrative grænser.

Er Canada eller USA størst?

Canada – 9.984.670 kvadratkilometer Beliggende på den vestlige halvkugle er Canada det næststørste land i verden.

Hvor mange lande er større end Danmark?

Kongeriget Danmark omfatter foruden Danmark de selvstyrende områder Grønland og Færøerne. Danmark er et lille land i forhold til sine nærmeste naboer. Sverige og Tyskland er henholdsvis ti og otte gange større end Danmark.

Hvilket land er det mindste i verden?

Med sine kun 44 hektar og et indbyggertal på omkring 1000 er Vatikanstaten verdens mindste land, målt både på indbyggertal og areal. Men areal og indbyggertal følges ikke altid ad. Fx er verdens andet mindste land, Monaco, verdens tættest befolkede land.

Hvad er den mindste by i Danmark?

Frederiksberg er Danmarks mindste kommune. Men det er også den kommune i Danmark, der har mindst natur.

Hvilket land i Europa har den laveste befolkningstæthed?

Lappi (den nordligste finske region) havde den laveste regionale befolkningstæthed i EU -27 (2,0 indbyggere pr.

Hvilket land i Europa har det største areal?

Størrelse og indbyggertal Målt efter areal er Frankrig det største land i EU og Malta det mindste.

Hvad er det mindste land i Europa?

Afhængigt af hvordan man opgør det har Europa et varierende antal selvstændige lande, imidlertid har Europarådet 47 medlemslande, hvoraf Rusland er det største målt på såvel areal som befolkning, mens Vatikanstaten i Rom er den mindste.

You might be interested:  Hvilke Lande Er Mindre End Danmark?(Korrekt svar)

Hvor stor en del af Rusland ligger i Europa?

Rusland er arealmæssigt verdens største land; landet ligger i både Europa og Asien. Rusland er både formelt og reelt Sovjetunionens arvtager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *