Hvor Mange Har En Smartphone I Danmark?(Løse)

85 pct. af befolkningen bruger en smartphone som privatperson, hvoraf halvdelen svarer, at smartphonen har sikkerhedssoftware installeret auto- matisk. To tredjedele af befolkningen har begrænset eller nægtet en app adgang til personlig data mindst én gang.

Hvor mange danskere har en smartphone 2020?

Ifølge Danmarks Statistik havde 90 pct. af danske husholdninger adgang til en smartphone i 2020.

Hvor mange danskere har en smartphone 2019?

‘Kun’ 88% af danskere ejer i dag en smartphone, hvilket dog er en tendens, der vokser. Det er selvom antallet af smartphone -ejere i Danmark er mere eller mindre det samme i 2019, som det var i 2018. Grafen peger derfor på, at overgangen til smartphones er stagneret.

Hvor mange ældre har en smartphone?

Ni ud af ti danskere bruger en smartphone i 2018 Især ældre holder fast i at bruge stationære eller bærbare pc’er, når de skal på nettet.

Hvor mange har en smartphone?

Der er 97 ud af 100 familier, der har internetadgang i hjemmet, 96 pct. har en mobiltelefon og 91 pct. har en pc. Fire ud af fem borgere handler online.

You might be interested:  Hvor Mange Børn Er Der I Danmark 2019?(Perfekt svar)

Hvor mange har en spillekonsol?

Den elektroniske enhed kan have påmonteret en skærm, eller den kan have en videoudgang, som kan tilkobles en skærm eller et fjernsyn. Pr. 1. januar 2012 havde 40 % af alle danske familier en spillekonsol i hjemmet.

Hvor mange børn har en smartphone?

Den typiske unge bruger dagligt: 2-3 timer på nettet 1-2 timer på spil på computer, spillekonsol eller telefon 1-2 timer på at se film eller tv 1-2 timer på sociale medier (fx Facebook, Twitter, Snapchat) Page 6 6 99 pct. af jer har en mobiltelefon, og 95 pct. har en smartphone.

Hvilke dele af befolkningen bruger især Madspildsapps?

Det er især personer under 55, der benytter madspildsapps Det er især personer under 55 år, der benytter sig af apps mod madspild. Derefter falder anvendelsen stødt med alderen. Hver femte fra 16-54 år køber overskudsvarer eller får tips til at bruge sine madvarer for at minimere sit madspild.

Hvor mange mennesker ejer en telefon?

På verdensplan bruger næsten en tredjedel af befolkningen – svarende til 2,39 milliarder mennesker – en smartphone.

Hvor stor en del af de danske husstande havde mindst en smartphone i 2019?

i 2011 til 70 pct. i 2019. Online køb er især steget i den ældre del af befolkningen, hvor den siden 2011 er tredoblet.

Hvor mange har ikke en smartphone?

Tilsvarende kan ældre Android -telefoner, som heller ikke kan aflæse pasoplysningerne, godt bruges, når først borgerservice har hjulpet med det praktiske. Dermed vil de to-tre procent af danskerne, der har en ældre iPhone, og omkring otte procent med en ældre Android -telefon ikke kunne være med.

You might be interested:  Hvor Gamle Danmark Skal Bestå?(Løse)

Hvor mange har en tablet?

Omkring 44 % af befolkningen i alderen 16-89 år anvender dagligt internet på mobilen, tablet eller lignende håndholdt udstyr uden for hjemmet eller arbejdspladsen. Dette er en markant stigning i forhold til 2012, hvor andelen af befolkning udgjorde 29 %.

Hvor mange mobiltelefoner blev der solgt i Danmark 2020?

I enheder kan det oversættes til, at der i andet kvartal af 2019 blev solgt 370,3 millioner smartphones, mens der i andet kvartal af 2020 ‘kun’ blev solgt 294,7 millioner smartphones.

Hvor lang tid bruger unge på deres mobiler?

DR Medieforskning opgjorde i 2016 de 3-6 åriges skærmtid til 1 time og 37 minutter om dagen, mens de 7-12 årige brugte lidt over 3 timer dagligt på skærme.

Hvor mange computere er der i de danske hjem?

I dag er der installeret 5,3 mio. computere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *