Hvor Mange Har Fastnettelefon I Danmark?(Løsning fundet)

40 procent har stadig fast telefon. Selv om langt de fleste efterhånden går rundt med en mobiltelefon i lommen, så holder en del danskere stadig fast i den gammeldags telefon derhjemme. Det skriver DR Syd. En undersøgelse fra teleselskabet 3 viser, at 40 procent af danskerne har en fastnettelefon.

Hvor mange har en spillekonsol?

Den elektroniske enhed kan have påmonteret en skærm, eller den kan have en videoudgang, som kan tilkobles en skærm eller et fjernsyn. Pr. 1. januar 2012 havde 40 % af alle danske familier en spillekonsol i hjemmet.

Hvor mange telefoner er der i Danmark i dag?

For at sætte tal på, viser rapporten, at vi i Danmark har cirka 8,78 millioner telefoner.

Hvor mange danskere har en robotstøvsuger?

Tal fra Danmarks Statistik, som ejendomsmæglerkæden Home har set nærmere på, viser, at det kun er ca. 12 % af de danske hjem, der i dag har en robotstøvsuger. En beskeden stigning i forhold til sidste år, hvor det var 11 %.

Hvor mange mennesker ejer en telefon?

På verdensplan bruger næsten en tredjedel af befolkningen – svarende til 2,39 milliarder mennesker – en smartphone.

You might be interested:  Hvad Exporterer Danmark Mest Af?(Løse)

Hvor kan man købe en fastnettelefon?

Hvis du gerne vil have en fastnettelefon og dermed tage en pause fra mobilen, så find den hos POWER. Vi har et stort udvalg, hvor der både er den gode og robuste standardmodel, men også nogle af de nyeste modeller inden for fastnettelefoner.

Hvor mange gamere er der i Danmark?

Således er antallet af voksne danske gamere, som svarer, at de oftest spiller på spillekonsol steget fra 280.000 til 370.000 personer, når man sammenligner 2. kvartal 2020 med samme tidspunkt året før. Det svarer til en stigning på 32 pct. eller 90.000 personer.

Hvor mange PS5 er der lavet?

Sony har solgt 7,8 millioner PS5 -konsoller på global plan, siden lanceringen i november 2020, ifølge en ny rapport. Selvom efterspørgslen fortsat er højere end udbuddet, har Sony formået at sælge 7,8 millioner PS5 -konsoller pr. den 31. marts 2021.

Hvor mange unge gamer i Danmark?

Ifølge Esport Danmark spiller omtrent 730.000 unge computer 3-4 gange om ugen eller mere, ligesom 550.000 danskere på 55 år plus gør.

Hvor mange har en mobiltelefon i verden?

På globalt plan estimerer eMarketer, at næsten en tredjedel af verdens befolkning – 2,39 milliarder mennesker – i dag anvender en smartphone.

Hvad er grunden til at vi bruger mobilen?

Mens 74 angiver at bruge mobilen som kamera, er det 71 procent der angiver, at de også ringer fra mobilen (undersøgelsen angiver ikke, om de resterende 29 procent ikke ringer til nogen). 69 procent bruger mobilen til at SMS, ligeledes 69 procent surfer via deres smartphone og endelig bruger 64 procent den som vækkeur.

You might be interested:  Hvad Koster En Tattoo I Danmark?

Hvor mange har en robotstøvsuger?

De små, flade robotstøvsugere, som selv kan trisse rundt og fjerne krummer og nullermænd, når huset står tomt, er kun i brug i syv procent af de danske husholdninger. Udbredelsen toppede i 2015, og siden er det gået tilbage. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

Hvor mange danskere har tablet?

Ni ud af ti familier har en bærbar, mens kun fire ud af ti har en stationær pc’er. Tablets er ikke lige så udbredte – de findes i seks ud af ti familier. Over halvdelen af familierne har et smart-tv – dvs. et tv med adgang til internettet.

Hvor mange danskere har en computer?

Der er 97 ud af 100 familier, der har internetadgang i hjemmet, 96 pct. har en mobiltelefon og 91 pct. har en pc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *