Hvor Mange Hedder Søren I Danmark?(Spørgsmål)

1. januar 2021

1 Peter 47.665
4 Lars 44.154
5 Thomas 41.983
6 Henrik 41.689
7 Søren 39.862

15

Hvor mange hedder mit fulde navn?

Søg på navne og se hvor mange danskere, der hedder det samme som dig. Navnestatistikken bruger første fornavn og sidste efternavn – altså ikke mellemnavne. Er dit fulde navn fx Dorthe Høst Larsen, vil du være registreret under Dorthe Larsen. Efternavne med bindestreg (fx Høst-Larsen) tæller som ét efternavn.

Hvor mange hedder Charlotte i Danmark?

Charlotte er et pigenavn, der stammer fra fransk og er afledt af drengenavnene Charles og Carl. Det findes også i varianter som Charlott og Charlotta. Det kan dog også spores tilbage til det italienske Carlotta, som betyder “den frie”. Omkring 24.000 danskere bærer et af disse navne ifølge Danmarks Statistik.

Hvilket navn er der flest af i DK?

Flest hedder Anne og Peter. De mest almindelig navne i den danske befolkning er Anne og Peter. På tværs af alle aldre og regioner i landet findes der flest mænd med navnet Peter og flest kvinder med navnet Anne, oplyser Danmarks Statistik.

Hvor mange Dorthe er der i Danmark?

Dorthe eller Dorte er et dansk pigenavn, der kommer af Dorothea der på græsk betyder “Guds gave”. En sjælden variant er Dorde. I 2019 bar i alt 26.885 danskere et af disse navne.

You might be interested:  Hvor Mange Mennesker Bor Der I Danmark I 2017? (TOP 5 Tips)

Hvor mange hedder Jesus i Danmark?

Hvor mange har bibelske navne i Danmark? 2 hedder Messias. 43 hedder Jesus. 55 hedder Moses.

Kan man lave sit eget efternavn?

Må man lave sit eget efternavn? Ja, det må man gerne. Det er en længere process, og jeg anbefaler derfor ofte at du vælger et af de frie efternavne, så du kan få dit navn godkendt. Du kan så efterfølgende sammensætte dit nye efternavn og søge om det.

Hvad betyder navnet Jytte?

Jytte er et pigenavn. Det er en dansk udvikling af Jutta, kortform af det hebraiske navn Judith ‘lovet, priset’.

Hvor er mit efternavn fra?

En fyr som Jens Andersen fik derfor ofte et tilnavn efter det sted, hvor han boede. Det kunne være Lund, Skov, Grøn eller Dam, men det kunne også være hans fag som for eksempel Møller eller Smed. »Måske har vi ofte mellemnavne i Danmark, fordi vi har haft så ens efternavne.

Hvor mange hedder Isabella i Danmark?

plads over de mest populære pigenavne til nyfødte i 2020 ifølge Danmarks Statistik. Statistikken viser, at i 2020 blev 501 af alle nyfødte piger i 2020 navngivet Isabella. I 2020 var det i alt 5.600 personer i Danmark med navnet Isabella, og hvor det i 2021 er steget til 6.171 danskere, som hedder Isabella.

Hvor mange hedder Svend?

Navnet forekommer på dansk også i varianterne Sven, Svenning, Svenn, Svenne, Svein og Sveinn, og ifølge Danmarks Statistik bærer over 27.500 danskere et af disse navne. Deraf hedder 24.000 Svend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *