Hvor Mange Imerco Butikker Er Der I Danmark?

Imerco er Danmarks største og stærkeste butiks- og gavekæde inden for køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør. Med Imerco, Imerco Home-butikkerne og imerco.dk har koncernen i alt 181 butikker og omsætter samlet for 1,5 mia. kr.

Er Imerco kun i Danmark?

I dag er Imerco fordelt over hele Danmark med mere end 180 Imerco og Imerco Home butikker og webshoppen imerco.dk. Imerco vil være Danmarks bedste inden for køkkenudstyr, borddækning, boligtilbehør og gaver gennem et bredt online sortiment og inspirerende butikker landet over.

Hvem er Imercos kunder?

Derudover driver Imerco en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+, med over 1 mio. medlemmer. Imerco blev startet af visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928 og fyldte således 90 år i 2018. Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde.

Hvad er forskellen på Imerco og Imerco Home?

Imerco Home er vores største butikker, som udover det vanlige Imerco -sortiment, har et større og mere udskifteligt sortiment inden for bolig, design, indretning og gaver. I Imerco Home butikkerne er der et særligt fokus på hele boligen, såvel det klassiske som tidens trends.

Hvem ejer Imerco?

Imerco blev i 2007 omdannet til en kapitalkæde. Imercos ejerskab Imerco ejes af Mikael Goldschmidt via datterselskabet M. Goldschmidt Capital A/S (97,32% pct.) og de isenkræmmere (2,68 pct.), som i 2007 solgte kæden til Mikael Goldschmidt.

You might be interested:  Hvorfor Kommer Flygtninge Til Danmark?(Løsning)

Hvem er Imercos målgruppe?

Imercos målgruppe er bred, men i henhold til artiklen er Imercos kernemålgruppe demografisk set primært kvinder i aldersgruppen 18+. Louise er 30 år og bor i et nyt parcelhus lidt udenfor Herning. Hun har et barn på 6 år og hendes mand er selvstændig erhvervsdrivende.

Hvem er Imercos leverandører?

Imerco er et datterselskab i M. Goldschmidt Holding koncernen.

Hvilken forretningsmodel bruger Imerco?

Imerco er, hvis man kigger på de traditionelle forretningsmodeller, en handelsvirksomhed, da deres ‘hovedaktivitet’ er, at opkøbe produkter fra produktionsvirksomhederne for at sælge videre til andre virksomheder eller forbrugerne.

Hvornår åbnede den første Imerco?

Farverne er inspireret af de mange madvarer, som vi finder i køkkenet. Når vi kigger i skuffer, skabe, krukker og glas, finder vi krydderier, ris, pasta, gryn, kaffe osv. i de varme, gyldne, brændte farver.

Hvad står Imerco for?

Imerco blev startet af visionære isenkræmmere i 1928 og fyldte således 90 år i 2018. Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde.

Hvordan bliver man medlem af Imerco?

Oprettelse af ImercoPlus medlemskab sker via Imerco.dk eller ved henvendelse til personalet i en af Imercos butikker. Som medlem af ImercoPlus optages alene privatpersoner, som er over 18 år, og som tilmelder sig i overensstemmelse med disse medlemsvilkår.

Er Imerco franchise?

»Vi har valgt et franchise -koncept, fordi det er meget egnet, når du vil gå bredt ind. Franchise -modellen er hurtigere, mere fleksibel og mindre kapitalkrævende,« siger Mikael Goldschmidt. Imerco -ejeren er langt fremme med planerne og har allerede udpeget, hvilke skandinaviske lande der i første omgang skal satses på.

Er Inspiration og Imerco det samme?

Detailkæderne Imerco A/S og Inspiration A/S fusionerer med et ønske om at skabe endnu stærkere livsstilskoncepter til kunderne. Danmarks to mest kendte isenkræmmerkæder, Imerco og Inspiration, har indgået en aftale om fusion.

You might be interested:  Hvilken Dato Blev Danmark Befriet?(Spørgsmål)

Hvem ejer kop og kande?

Kop & Kande a.m.b.a er i dag et selvstændigt juridisk selskab. Alle medlemmer af Kop & Kande er optaget i kæden via deres status som andelshavere i Kop & Kande a.m.b.a. Kop & Kande har udviklet sit eget mærke, Aldente, som er et af branchens egne stærke kvalitetsmærker til attraktive priser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *