Hvor Mange Irma-butikker Er Der I Danmark?(Perfekt svar)

Irma A/S er en dansk supermarkedskæde, der siden 1982 ejes af Coop. Kæden består af 78 butikker (2017), hvoraf de 4 var Irma City-butikker.

Hvorfor er der kun Irma på Sjælland?

Irma har i dag offentliggjort, at virksomheden lukker sine butikker i Aarhus og Odense, så butikken nu udelukkende vil kunne findes på Sjælland. Det skriver Jyllands-Posten. “Det var et eksperiment, vi gjorde, da vi åbnede de første butikker på Fyn og i Jylland.

Er der en Irma på Bornholm?

IRMA havde hele 6 butikker på Bornholm, da der var flest. Den sidste lukkede i 18. juni 1994 og lå her på Torvegade nr. 2.

Er Irma under Coop?

Du møder Coops kæder Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, fakta og Irma landet over – fra store varehuse til lokale nærbutikker. Vi har tilsammen mere end 1000 butikker. Find din nærmeste Coop -butik her.

Hvornår kom Irma til Danmark?

Irma er Danmarks ældste dagligvarekæde. Faktisk er vi det næstældste supermarked i Europa! Når vores kunder kommer ind i butikken, har vi forberedt os godt. Faktisk siden 1886, hvor den første butik så dagens lys.

Hvorfor ingen Irma i Jylland?

Irma forsøger sig med ekspansion vestpå – men må opgive Irma planlagde at åbne flere butikker i de større byer i Jylland og på Fyn. Det blev umiddelbart efter til yderligere to butikker i hhv. Aalborg-forstaden Hasseris (i en tidligere Fakta-butik) og i Risskov i Århus (i en tidligere Dagli’Brugsen).

You might be interested:  Hvad Skete Der I Danmark I 1936?(Løse)

Hvornår lukkede Irma i Odense?

I 2013 lukkede Irma sin butik på Klingenberg, og dermed var det seneste forsøg på at etablere Irma i Odense slået fejl. Irma blev grundlagt i 1886 i det indre København og udviklede sig i 1900-tallet til en omfattende butikskæde øst for Storebælt.

Hvornår lukkede Irma i Slagelse?

Butikkerne vil fungere normalt den kommende måned, og de vil have sidste åbningsdag senest den 8. april.

Hvor ligger den største Irma?

Irma sætter nu tempoet op for omstilling af sine butikker til det nye, fremtidens fødevarebutik. I dag åbner en af de største butikker i kæden, Irma i Rødovre Centrum, med det nye koncept.

Er Meny en del af Coop?

Kæden er en del af NorgesGruppen. Den første Meny -butik åbnede i 1992 i Norge, og i dag er der 184 Meny -butikker fordelt rundt omkring i Norge.

Er Coop en koncern?

Koncernen ejes af Coop amba, som har 1,8 millioner medlemmer. Coop Invest er et A/S, som er ejet 100 % af Coop amba og dermed af alle Coops medlemmer. Selskabets målsætning er at skabe et afkast, der enten kan bruges i de forskellige selskaber eller investeres på ny gennem Coop Invest.

Hvornår blev FDB til Coop?

FDB -butikkerne fusionerer den 1. januar ind i Coop Norden, som fra 2002 skal drive de norske, svenske og danske andelsbevægelsers supermarkeder.

Hvilken kæde stiftede Carl Schepler?

Irma A/S, dansk supermarkedskæde hovedsagelig med udbredelse i Storkøbenhavn, stiftet i 1886 af Carl Schepler (1870-1942). Irma åbnede sin første selvbetjeningsbutik i 1950 i Nykøbing Sjælland. Ved bl.

Hvornår har Irma fødselsdag?

Kom til Irmas fødselsdag den 3., 4. og 5. september, hvor vi fejrer nysgerrigheden med ekstra gode fødselsdagspriser på masser af spændende varer i alle vores butikker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *