Hvor Mange Kop Og Kande Butikker Er Der I Danmark?(Korrekt svar)

Vi har ca. 100 butikker over hele landet inklusiv på Grønland, Island og Færøerne, og vores 550 faguddannede medarbejdere står klar til at råde og vejlede dig i din lokale butik. Tilbage i 1978 stiftede 54 selvstændige isenkræmmere en indkøbsforening, som i 1984 blev til Kop Kande.

Er Kop og Kande dansk?

Vi har altid et stort udvalg af mærkevarer fra de førende danske og internationale brands, og vi udvider løbende med nyheder.

Er Kop og Kande og Imerco det samme?

Kop & Kande -kæden udvides med butikker som overtages fra Niels Thorborg og 3C Retail. Arkivfoto. Kæden med navnet Værsgo blev etableret, efter at Niels Thorborg i 2016 ønskede at sælge sin Inspiration-kæde til Imerco.

Hvem ejer Kop og Kande Hjørring?

Det fortæller indehaver Morten Brix, der ud over butikken i Hjørring også driver Kop & Kande i Hirtshals samt Brønderslev.

Kan man bruge gavekort på Kop og Kandes hjemmeside?

Om gavekort: Gavekortet kan kun benyttes online på Kop – Kande.dk. Gavekortet kan IKKE benyttes i deres fysiske butikker.

Hvem er kop og kande?

Kop & Kande – faglighed og stolthed i mere end 35 år Tilbage i 1978 stiftede 54 selvstændige isenkræmmere en indkøbsforening, som i 1984 blev til Kop & Kande. Kop & Kande har udviklet sit eget mærke, Aldente, som er et af branchens egne stærke kvalitetsmærker til attraktive priser.

You might be interested:  Hvad Skete Der I Danmark I 2017?(Korrekt svar)

Hvem ejer Kop og Kande i Struer?

Struer: 21-årige Michelle Hesel Sachariasen har gjort lynkarriere som isenkræmmer og står nu med egen butik. Efter en kort pause siden 1. februar vendte hun 1. august tilbage til Kop & Kande i Struer som butikkens nye ejer.

Hvem ejer inspiration?

Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde. I 2017 overtog Imerco detailkæden Inspiration. Imerco er et datterselskab i M. Goldschmidt Holding koncernen.

Hvem ejer Værsgo?

VÆRSGO -kæden bliver en del af Kop & Kande, der dermed øger antallet af butikker med 11, således at isenkræmmerkæden nu har 103 butikker fordelt over hele landet. Som en del af en nødvendig konsolidering af markedet lukkes 12 butikker med udgangen af januar 2020.

Hvem ejer Imerco?

Imerco blev i 2007 omdannet til en kapitalkæde. Imercos ejerskab Imerco ejes af Mikael Goldschmidt via datterselskabet M. Goldschmidt Capital A/S (97,32% pct.) og de isenkræmmere (2,68 pct.), som i 2007 solgte kæden til Mikael Goldschmidt.

Kan man betale med gavekort på kop og kande?

Du kan ikke betale med gavekort /tilgodebevis på www. kop – kande.dk.

Hvor lang tid gælder gavekort til IKEA?

Gavekortet kan bruges til køb af varer i IKEA varehuse og på IKEA.dk et ubegrænset antal gange, så længe der er værdi på kortet. Ingen gebyrer og ingen udløbsdato.

Kan man bytte i alle Kop og kande?

Alle varer købt på www. kop – kande.dk kan byttes til en anden vare eller et tilgodebevis i alle Kop & Kandes fysiske butikker. Du finder byttemærker på retursedlen, som sendes med din ordre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *