Hvor Mange Matas Butikker Er Der I Danmark?(Bedste løsning)

Matas-koncernen er et af Danmarks mest kendte og velrenommerede brands. Matas har eksisteret siden 1949, og var oprindeligt ejet af et netværk af selvstændige materialister. I dag er koncernen børsnoteret med godt 2.500 ansatte, hvor hovedparten er ansat i en af koncernens 263 Matasbutikker.

Er Matas kun i Danmark?

Matas A/S (NASDAQ OMX: MATAS ) er en dansk butikskæde grundlagt i 1949. Kæden består af 291 butikker over hele landet, omsætter for omkring 3,45 milliarder kroner årligt (2015) og har 2.100 medarbejdere. Butikskæden blev børsnoteret i juni 2013.

Hvilke lande er Matas i?

De privatejede butikker samarbejder fortsat med Matas A/S om levering af Stribevarer og fælles kampagner.

  • 2009. Matas kæden fylder 60 år.
  • 2010. Matas åbner i efteråret 2010 sin nye kundeklub Club Matas, der allerede ved årsskiftet har opnået et medlemstal på 400.000.
  • 2011.
  • 2012.
  • 2013.
  • 2015.
  • 2016.
  • 2017.

Hvor mange produkter har Matas?

Matas er den detailkæde i Danmark, der tilbyder flest svanemærkede egne varer inden for personlig pleje. Koncernen har øget antallet af egne varer med Svanemærket til i alt 200. Ved udgangen af marts har Matas 110 produkter, der er mærket med Den Blå Krans, hvilket er en stigning fra 92 siden slutningen af marts 2018.

You might be interested:  Hvor Meget Er Pensionen I Danmark?(Perfekt svar)

Er Matas i udlandet?

Matas Webshop leverer kun til adresser i Danmark. Vi leverer desværre heller ikke til Grønland og Færøerne.

Hvilket marked er Matas på?

Matas er på det heterogene marked, fordi på det heterogene marked er det produkter som er lavet til kundernes præferencer, så det er noget kunderne selv foretrækker. Og i Matas laver man ofte ikke impulskøb, fordi det er en butik man går ind i, for at finde et bestemt produkt, man allerede har tænkt over hjemmefra.

Hvem er Matas kunder?

Matas kundeklub har med 1.6 mio. medlemmer og 300 butikker rundt om i landet. 75 procent af alle danske kvinder mellem 18 og 65 år er medlem af Matas kundeklub – ”ClubMatas”.

Hvem producerer Matas de stribede?

DANSK KVALITET I 50 ÅR. Ægshampoo og Ansigtspudder var blandt de allerførste Striber, som blev introduceret tilbage i 1967. I dag har familien af Striber til personlig pleje over 400 medlemmer. Alle er udviklet af Matas, og størstedelen er produceret her i Danmark.

Hvem er Matas konkurrenter?

Ses der på forhandlerdelen har der i flere år været kosmetikafdelinger i diverse supermarkedskæder, hvilket er en potentiel konkurrent for Matas. Samtidigt er Normal A/S, som er en ny discountbutik, hvor man ligeledes kan købe diverse kosmetik og helseprodukter til tilbudspriser, også dukket op.

Hvilke brands ejer Matas?

I 2018 blev det århusianske selskab Firtal Group en del af koncernen. Firtal ejer og driver 9 niche webbutikker, herunder helsebixen.dk og made4men.dk. I maj 2019 købte Matas desuden Kosmolet A/S, som står bag Danmarks største makeup- brand Nilens Jord. Få personlig rådgivning eller inspiration.

You might be interested:  Hvorfor Er Der Ikke Ligestilling I Danmark?

Hvor mange varenumre har Matas?

Vi har 5000 grønne varenumre og vi gør meget ud af, at vores ansatte har en god uddannelse som materialister, så de kan rådgive kunderne.

Hvor stor en markedsandel har Matas?

I samme kvartal 2019/20 kom 10,9% af omsætningen fra onlinehandel, fordelt med 5,9% fra matas.dk og 5,0% fra Firtal. Det er ledelsens vurdering, at matas.dk i betydeligt omfang vandt markedsandele i løbet af kvartalet, og Firtals webshops voksede også mere end markedet.

Hvad sælger Matas mest af?

Det kommer ikke som en overraskelse, at vatrondellerne er Matas ‘ absolut mest solgte produkt, for der er vist ikke en eneste af os, som kan undvære dem i vores plejerutine. De er geniale til at fjerne make-up med, til at eksfoliere ansigtet med syre, til at fjerne neglelak, og ja – vi kunne blive ved.

Er Matas internationalt?

Islandske Baugur Group vil med købet af Matas udbrede kæden internationalt. Foreløbig er salgsprocessen i fuld gang og prisen er over fire mia. kr.

Hvad blev Matas solgt for?

Kapitalfonden CVC Capital Partners vil betale 5,2 milliarder kroner for butikskæden Matas. På dette tidspunkt har kæden 292 butikker. Det nye koncept Matas MediCare bliver introduceret og kæden skærper dermed konkurrence med apotekerne.

Hvad er Matas målgruppe?

Matas ‘ primære målgruppe er kvinder, da størstedelen af de varer som er på hylderne i Matas, er målrettet kvinder i form af makeup, smykker, parfumer osv. Dog er der stadig produkter som er henholdt mænd, og der er herved også mænd der benytter sig af butikkens produkter og service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *