Hvor Mange Mobiltelefoner Er Der I Danmark?(Korrekt svar)

Familiernes besiddelse af elektronik i hjemmet

2018 2019
Mobiltelefon 96 96
Smartphone 88 88
Fastnettelefon 20 18
DAB radio 33 31

30

Hvor mange danskere har en mobiltelefon?

88% af danskerne har en smartphone Ifølge den nye rapport fra Slots- og Kulturstyrelsen har omkring 96% af danske husstande en mobiltelefon. Denne statistik har, ifølge Danmarks Statistik, ligget nogenlunde stabilt siden 2007. Det var nemlig det første år, hvor mere end 95% af danskere ejede en mobiltelefon.

Hvor mange mobiltelefoner blev der solgt i Danmark 2020?

I enheder kan det oversættes til, at der i andet kvartal af 2019 blev solgt 370,3 millioner smartphones, mens der i andet kvartal af 2020 ‘kun’ blev solgt 294,7 millioner smartphones.

Hvor mange danskere har fastnet telefon?

40 procent har stadig fast telefon. Selv om langt de fleste efterhånden går rundt med en mobiltelefon i lommen, så holder en del danskere stadig fast i den gammeldags telefon derhjemme. Det skriver DR Syd. En undersøgelse fra teleselskabet 3 viser, at 40 procent af danskerne har en fastnettelefon.

Hvor mange ejer en telefon?

Der er 97 ud af 100 familier, der har internetadgang i hjemmet, 96 pct. har en mobiltelefon og 91 pct. har en pc. Fire ud af fem borgere handler online.

You might be interested:  Hvornår Kom Oplysningstiden Til Danmark?(Korrekt svar)

Hvor mange telefoner sælger Apple?

På verdensplan er 84 procent af alle solgte smartphones Android – telefoner, 16 procent kommer med Apples iOS -software. Danmarks bedst sælgende smartphone er igen Apples iPhone 12, der kom i efteråret. Den lå også i julekvartalet øverst på top-10-listen.

Hvem sælger flest mobiltelefoner i Danmark?

Det er ikke nogen hemmelighed, at det danske mobiltelefon marked domineres af Apple og Samsung. Tilsammen sidder de to på næsten 85 procent af alle ny smartphones, der sælges i vores lille land. Apples iPhones alene knap 45 procent, fortæller analysefirmaet IDC.

Hvor mange ældre har en smartphone?

Ni ud af ti danskere bruger en smartphone i 2018 Især ældre holder fast i at bruge stationære eller bærbare pc’er, når de skal på nettet.

Hvor mange procent har en spillekonsol?

Den elektroniske enhed kan have påmonteret en skærm, eller den kan have en videoudgang, som kan tilkobles en skærm eller et fjernsyn. Pr. 1. januar 2012 havde 40 % af alle danske familier en spillekonsol i hjemmet.

Hvor mange danskere har en robotstøvsuger?

Tal fra Danmarks Statistik, som ejendomsmæglerkæden Home har set nærmere på, viser, at det kun er ca. 12 % af de danske hjem, der i dag har en robotstøvsuger. En beskeden stigning i forhold til sidste år, hvor det var 11 %.

Hvor mange har en tablet?

Omkring 44 % af befolkningen i alderen 16-89 år anvender dagligt internet på mobilen, tablet eller lignende håndholdt udstyr uden for hjemmet eller arbejdspladsen. Dette er en markant stigning i forhold til 2012, hvor andelen af befolkning udgjorde 29 %.

Hvor mange unge har en mobiltelefon?

Den typiske unge bruger dagligt: 2-3 timer på nettet 1-2 timer på spil på computer, spillekonsol eller telefon 1-2 timer på at se film eller tv 1-2 timer på sociale medier (fx Facebook, Twitter, Snapchat) Page 6 6 99 pct. af jer har en mobiltelefon, og 95 pct. har en smartphone.

You might be interested:  Hvornår Mistede Danmark Sønderjylland?

Hvor mange har en mobiltelefon i verden?

På globalt plan estimerer eMarketer, at næsten en tredjedel af verdens befolkning – 2,39 milliarder mennesker – i dag anvender en smartphone.

Hvor mange har ikke en smartphone?

Tilsvarende kan ældre Android -telefoner, som heller ikke kan aflæse pasoplysningerne, godt bruges, når først borgerservice har hjulpet med det praktiske. Dermed vil de to-tre procent af danskerne, der har en ældre iPhone, og omkring otte procent med en ældre Android -telefon ikke kunne være med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *