Hvor Mange Q8 Stationer Er Der I Danmark?(Løsning fundet)

Hvor kan man bruge sit Q8 kort?

Mange af fordelene får du uanset, hvilket kort du vælger: Brug kortet hos Q8 og på alle F24 automatanlæg. Brug erhvervskortet (Firmakort, Firmakort Plus eller Transportkort) på alle Shell og Shell Express stationer i landet. Betal med kortet i butikken eller ved QvikTanken, som er døgnåben.

Er F24 og Q8 det samme?

Q8 og F24. I Danmark drives Q8 af det danske distributionsselskab Q8 Danmark A/S, som administrerer 120 bemandede servicestationer under Q8 brandet samt 124 F24 og 2 Q8 Automat ubemandede lavprisanlæg.

Hvornår kom Q8 til Danmark?

september. 1987: KPI køber BP (British Petrol) i Danmark, og overtager deres stationer under navnet Q8.

Er Shell og Q8 det samme?

Q8 og Shell er gået sammen om at tilbyde Danmarks største netværk af bemandede stationer. Med et fælles initiativ på brændstofmarkedet giver Q8 og DCC Energi, som driver Shell netværket i Danmark, titusinder af erhvervskunder på tværs af de to selskaber adgang til Danmarks største netværk af bemandede stationer.

Kan man bruge Q8 kort på Circle K?

Q8 og Shell har indgået en aftale, der giver dig flere fordele i det daglige. Nu kan du nemlig bruge Q8 erhvervskortet på samtlige Shell og Shell Express stationer i hele landet. Og du tager dine fordele med dig!

You might be interested:  Hvad Skyldes Social Mobilitet I Danmark?(Bedste løsning)

Kan man tanke på Shell med Q8 kort?

Ny aftale betyder, at bilister med et Shell Card Privat nu får mulighed for at tanke og betale med deres kort på 476 Shell, Shell Express, Q8 og F24 tankstationer i Danmark. Den mulighed udvides nu til at gælde alle bilister, der har et Shell Card – også private bilejere.

Kan man betale benzin med kontanter?

Du tanker og vasker hurtigt og enkelt med INGO kort, Dankort, øvrige kreditkort eller kontanter på vore stationer. Det er altid den lave pris på skiltet der gælder. Vi har ca 155 stationer i Danmark, hvor man kan fylde benzin 92 oktan, benzin 95 oktan og diesel.

Hvor kan man støvsuge bilen gratis?

Støvsug din bil hos F24 Uanset om du tanker, vasker, eller bare ønsker at støvsuge din bil, er det gratis at bruge F24’s bilstøvsuger. Har du ekstra tid til overs, kan det godt betale sig at banke måtter af, samt give tekstiler og andre overflader en behandling, når du støvsuger din bil.

Hvem ejer Q8 i Danmark?

Q8 Danmark A/S og OK- Q8 AB i Sverige blev i 2012 slået sammen til ét skandinavisk selskab; OKQ8 Scandinavia. Vi arbejder under to forskellige varemærker, men med en fælles organisation, vision og værdier. Virksomheden ejes af OK ekonomisk förening og Kuwait Petroleum International, der ejer 50 % hver.

Hvor mange kunder har ok?

OK a.m.b.a. OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab, ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere. OK har hovedkontor i Aarhus og dækker hele Danmark med 671 benzinanlæg.

Hvilke benzinkort kan bruges i udlandet?

Et OK DKV-kort giver dig mulighed for at tanke i hele Europa. Nærmere bestemt, får du mulighed for at tanke på mere 50.000 tankstationer i 40 europæiske lande. Med OK DKV-kortet kan du betale broafgifter, vejskatter samt færgebilletter.

You might be interested:  Hvor Mange Udlændinge Er Der I Danmark 2016?(Spørgsmål)

Hvilke tankstationer kan man bruge Shell kort på?

Alle tre korttyper kan benyttes på Shell, Q8 og F24 stationer i Danmark.

Hvor kan man tanke med routex?

Kortet kan åbnes for tankning i hele Europa. I så fald giver et Circle K EUROPE Card adgang til et af Europas største tankstationsnetværk, Routex. Rundt om i Europa skal I holde øje med Eni, OMV, Aral, BP og selvfølgelig Circle K. Se, hvor stationerne er placeret på Routex ‘ hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *