Hvor Mange Smartphones Er Der I Danmark?(Perfekt svar)

Familiernes besiddelse af elektronik i hjemmet

2018 2019
Smartphone 88 88
Fastnettelefon 20 18
DAB radio 33 31
GPS navigation 51 47

30

Hvor mange danskere har en smartphone 2020?

Ifølge Danmarks Statistik havde 90 pct. af danske husholdninger adgang til en smartphone i 2020.

Hvor mange danskere har fastnet telefon?

40 procent har stadig fast telefon. Selv om langt de fleste efterhånden går rundt med en mobiltelefon i lommen, så holder en del danskere stadig fast i den gammeldags telefon derhjemme. Det skriver DR Syd. En undersøgelse fra teleselskabet 3 viser, at 40 procent af danskerne har en fastnettelefon.

Hvor mange mobiltelefoner blev der solgt i Danmark i 2020?

I enheder kan det oversættes til, at der i andet kvartal af 2019 blev solgt 370,3 millioner smartphones, mens der i andet kvartal af 2020 ‘kun’ blev solgt 294,7 millioner smartphones.

Hvor mange mennesker har telefoner?

Ifølge analysehuset IDC, der følger teknologimarkederne tæt, blev der i Danmark i 1. halvår af 2017 solgt 1.134.600 smartphones mod blot 52.700 »gammeldags« telefoner. På verdensplan bruger næsten en tredjedel af befolkningen – svarende til 2,39 milliarder mennesker – en smartphone.

You might be interested:  Hvem Skal Danmark Møde I Håndbold?(Perfekt svar)

Hvor mange danskere har en mobiltelefon?

88% af danskerne har en smartphone Ifølge den nye rapport fra Slots- og Kulturstyrelsen har omkring 96% af danske husstande en mobiltelefon. Denne statistik har, ifølge Danmarks Statistik, ligget nogenlunde stabilt siden 2007. Det var nemlig det første år, hvor mere end 95% af danskere ejede en mobiltelefon.

Hvor mange procent har en spillekonsol?

Den elektroniske enhed kan have påmonteret en skærm, eller den kan have en videoudgang, som kan tilkobles en skærm eller et fjernsyn. Pr. 1. januar 2012 havde 40 % af alle danske familier en spillekonsol i hjemmet.

Hvor mange har ikke en smartphone?

Tilsvarende kan ældre Android -telefoner, som heller ikke kan aflæse pasoplysningerne, godt bruges, når først borgerservice har hjulpet med det praktiske. Dermed vil de to-tre procent af danskerne, der har en ældre iPhone, og omkring otte procent med en ældre Android -telefon ikke kunne være med.

Hvor mange danskere har en robotstøvsuger?

Tal fra Danmarks Statistik, som ejendomsmæglerkæden Home har set nærmere på, viser, at det kun er ca. 12 % af de danske hjem, der i dag har en robotstøvsuger. En beskeden stigning i forhold til sidste år, hvor det var 11 %.

Hvor mange telefoner er der i Danmark i dag?

For at sætte tal på, viser rapporten, at vi i Danmark har cirka 8,78 millioner telefoner.

Hvor mange telefoner har Apple solgt?

På verdensplan er 84 procent af alle solgte smartphones Android – telefoner, 16 procent kommer med Apples iOS-software. Danmarks bedst sælgende smartphone er igen Apples iPhone 12, der kom i efteråret. Den lå også i julekvartalet øverst på top-10-listen.

You might be interested:  Hvornår Indtog Tyskland Danmark?(Løsning)

Hvem sælger flest mobiltelefoner i Danmark?

Det er ikke nogen hemmelighed, at det danske mobiltelefon marked domineres af Apple og Samsung. Tilsammen sidder de to på næsten 85 procent af alle ny smartphones, der sælges i vores lille land. Apples iPhones alene knap 45 procent, fortæller analysefirmaet IDC.

Hvor mange ejer en telefon?

Der er 97 ud af 100 familier, der har internetadgang i hjemmet, 96 pct. har en mobiltelefon og 91 pct. har en pc. Fire ud af fem borgere handler online.

Hvor mange procent af verden har iPhone?

Den aktuelle rækkefølge er Apple som nummer ét med 20,8 procent markedsandel på globalt plan. Derefter følger Samsung med 16,8, Xiaomi med 11,3 samt OPPO og Huawei med begge 8,9 procent.

Hvor mange mennesker i verden har en iPhone?

Apple oplyser nemlig, at der nu findes over 1 milliard aktive iPhones på verdensplan. Det er 100 millioner flere end for 1 år siden. Kigger man på alle Apples enheder, iPhone‌‌, iPod touch, ‌iPad‌, Mac, Apple TV og Apple Watch, er tallet 1,65 milliarder aktive enheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *