Hvor Meget Spiritus Må Man Tage Med Til Danmark?(Spørgsmål)

10 liter spiritus. 20 liter hedvin. 90 liter vin (heraf højst 60 liter mousserende vin) 110 liter øl.

Hvor meget spiritus må man tage med over grænsen?

Cigaretter – 800 stk. Cigarillos og cerutter – 400 stk. Cigarer – 200 stk.

Hvor mange kasser sodavand må man tage med over grænsen?

Dog er der ingen konkrete regler for, hvor meget sodavand du må bringe med over grænsen. Fra Skat lyder det, at du ikke må medbringe mere end til dit eget forbrug. Hvor meget det så er, er et skøn, der bliver foretaget ved grænsekontrollen.

Hvor mange penge må man tage med ud af landet?

Skat.dk: Hvis du rejser med store værdier. Rejser du ind i eller ud af Danmark med kontanter eller andre likvide midler, der svarer til en værdi af 10.000 euro (ca. 75.000 kr.) eller mere, skal du angive beløbet til Toldstyrelsen.

Kan man handle i de tyske grænsebutikker?

Fra i morgen klokken 16 kan du igen krydse grænsen til den tyske delstat Slesvig-Holsten uden at skulle isolere dig i ti dage, når du er på dansk grund igen. Derfor bliver det nu meget nemmere for danskerne at handle ved grænsebutikkerne.

You might be interested:  Hvornår Bliver Det Mørkt I Danmark?(Spørgsmål)

Hvor meget må man tage med over den tyske grænse?

110 liter – det svarer til cirka 330 dåser øl for en privatperson. Man skal være fyldt 16 år for at kunne indføre øl og vin (alkoholprocent maks. 16,4). Du skal være fyldt 18 år for at kunne indføre hedvin, spiritus og tobaksvarer.

Hvor mange penge må man tage med ind i Thailand?

Dette medfører at alle som besøger Thailand skal medbringe kontanter svarende til 10.000 Bath – eller cirka 2.000 kroner. Rejser man som en familie skal man have 20.000 bath med sig – eller svarende til 4.000 kroner i kontanter.

Hvad skal man deklarere i lufthavnen?

Fra lande uden for EU kan du afgiftsfrit tage varer med til en værdi af 3.250 kr., hvis du kommer med fly eller færge. Skal du passere grænsen i bil, er loftet på 2.250 kr. Det er den samlede sum af dine varer, der tæller.

Hvor mange euro må man tage med til Grækenland?

Men der er dog begrænsninger til dette. Overordnet regnes penge ikke som rejsegods, men der er dog regler for, hvor meget en rejsende må rejse med. Ved indrejse i eller udrejse fra det danske toldområde må en rejsende højst medbringe EUR 10.000 ( euro ) eller hvad der svarer til ca. 75.000 kr.

Hvor mange kontanter må en virksomhed modtage?

Det er ikke tilladt for virksomheder at modtage kontantbetaling på 20.000 kr. eller derover. Heller ikke hvis beløbet falder i flere rater, eller hvis mindre beløb på anden måde er forbundet. Der er ikke mulighed at søge tilladelse til at modtage kontantbetaling på mere end 20.000 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *