Hvor Skal Danmark Spille Kvartfinale?

GOG – Skanderborg Aarhus.

Hvor skal Danmark spille Tjekkiet?

Hold nu fast. Hvis Sydkorea slår Tyskland, og Ungarn vinder begge kampe, som er mod Congo og Sydkorea, og Danmark taber til både Tyskland og Tjekkiet, så går Tyskland videre som vinder af gruppen.

Hvor spiller Danmark kvartfinale?

EM: Kvartfinale – Danmark – Tjekkiet 3. juli 2021 på Musikkens Plads, Aalborg.

Hvem skal Danmark møde i kvartfinalen?

* Danmark skal ikke møde de nationer, som de har spillet mod i indledende runde. De to øverst placerede hold går videre til kvartfinalerne. I aften skal første skridt tages, når Danmark møder Ungarn i den første kamp i mellemrunden, siger den danske landsholdsspiller Louise Burgaard.

Hvem skal Danmark spille mod?

september 2021

  • tir 7. Danmark. Israel. Parken. VM-kvalifikationskamp. Kanal 5. 5 – 0.
  • lør 4. Færøerne. Danmark. Torshavn. VM-kvalifikationskamp. Kanal 5. 0 – 1.
  • ons 1. Danmark. Skotland. Parken. VM-kvalifikationskamp. Kanal 5. 2 – 0.

Hvor kan man se kampen i KBH?

Cafe Guldhornene, i København, viser løbende fodboldlandskampe, Premier League og Champions League samt anden sport med dansk deltagelse. Vi følger naturligvis det danske fodboldlandshold til EM/VM-kvalifikation, men viser også andre store og vigtige fodboldlandskampe – bl.

You might be interested:  Hvor I Danmark Afholdes Vm I Ishockey?(Korrekt svar)

Hvor kan man se Danmark Tjekkiet København?

Du kan se VM-håndboldkampen mellem Danmark og Tjekkiet online hos bet365.

Hvor spilles EM fodbold 2021?

Danmark er for første gang blevet valgt som et af værtslandene ved en EM -slutrunde. København skal være vært for fire kampe i perioden fra d. 11-06- 2021 til d. 11-07- 2021.

Hvor spilles semifinale EM 2021?

EM Semifinale: Danmark – England 7. juli 2021 på Musikkens Plads, Aalborg.

Hvem skal Danmark møde?

Frankrig er klar til VM-semifinalen mod Danmark efter en 31-26-sejr over Sverige. Det bliver ikke hvem som helst, Danmark skal møde i semifinalen ved VM i håndbold. Mægtige Frankrig, olympisk mester fra i sommer, verdensmester i 2017 og europæisk mester i 2018.

Hvem skal Danmark spille semifinale mod?

Efter en 30-25-sejr i kvartfinalen mod Brasilien skal Danmark spille semifinale ved VM i håndbold. Den kommer til at stå på semifinale ved VM i håndbold for danskerne. Det står klart efter 30-25-sejren over Brasilien i kvartfinalen.

Hvornår spiller Danmark landskamp kvinder?

Tidligere VM-kvalifikation Få overblik over alle kampe og den aktuelle stilling i VM kvalifikationsgruppe 4, hvor Danmark kæmper for at spille sig til VM i Frankrig fra 7. juni – 7. juli 2019.

Hvor vises Danmark Færøerne?

Du kan se samtlige kampe fra VM direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold. Danmark – Færøerne kan live streames online den fredag den 12. november 2021 kl 20:45.

Hvem viser Danmark Finland?

Danmark – Finland live – 12 juni 2021 – Eurosport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *