Hvornår Åbner Natklubber I Danmark?(Spørgsmål)

Efter ny aftale må serveringssteder sælge alkohol og holde åbent frem til midnat, og natklubberåbne den 1. september.

Hvornår må natklubber åbne igen?

Samtidig ophører restriktionerne for åbningstider, udskænkning af alkohol og kravene om ensretning i butikker, skiltning og indretning af lokaler. Dog er der fortsat krav om coronapas på diskoteker, natklubber og lignende frem til den 10. september.

Hvornår åbner diskoteker igen 2021?

Er diskoteker og natklubber åbne igen? Fra den 10. december 2021 kl. 16 lukkes nattelivet, hvilket forstås som lokaler og lokaliteter, hvor der drives natklub, diskotek eller lignende.

Hvornår åbner natklubber og diskoteker?

Diskoteker, natklubber og lignende må åbne igen den 1. september med krav om coronapas, men uden andre restriktioner. Den 1. oktober ophæves kravet om coronapas.

Hvor lang tid har nattelivet åben?

Nattelivet kommer et lille skridt tilbage mod normalen, når barer og caféer fra torsdag må holde åbent to timer længere end hidtil og først lukke klokken 02. Den forlængede åbningstid var en del af den genåbningsaftale, som et stort flertal i Folketinget blev enige om 11. juni.

Hvor længe holder natklubber åbent?

Hylderne med drikkevarer er blevet fyldt op, og borde og stole er tørret ekstra godt af forud for genåbningen af landets natklubber og diskoteker onsdag. Dermed slutter en 18 måneders lang nedlukning af nattelivet, hvor der dog vil være krav om coronapas frem til 10. september.

You might be interested:  Hvad Bidrager Danmark Til Eu?(Løsning fundet)

Hvad tid lukker natklubber?

Nattelivet lukker ned. Det gælder natklubber og diskoteker, mens serveringssteder skal lukke senest ved midnat. Samtidig indføres der et forbud mod at købe alkohol i butikker fra midnat frem til klokken fem om morgenen. Kravet om mundbind genindføres for både gæster og ansatte på serveringssteder.

Hvornår må barer holde åbent til kl 05?

Natten til torsdag er det tilladt for restauranter og barer at holde åbent til klokken 02.00, efter de siden midten af juni har skullet lukke klokken 24.00. Hvis du nyder at være i byen til ud på natten, så er der godt nyt. For nu får barer og restauranter lov til at holde lidt længere åbent.

Hvornår ophæves restriktioner?

Partierne er enige om, at restriktioner mv. – bortset fra coronapas – kan ophæves begyndende fra den 11. juni 2021 og frem mod 1. september 2021.

Kan man købe alkohol efter 22 2021?

juni 2021 til kl. 24.00. Samtidig udvides der generelt (dvs. også i detailhandlen) for salg af alkohol indtil kl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *