Hvornår Kom Tupperware Til Danmark?

Siden Earl Tupper i midten af 1940’erne sendte det første Tupperware-produkt på gaden fra Orlando i USA, har de mange plastprodukter udviklet sig til et regulært kulturfænomen. Også på Fyn blev salgsdemonstrationerne hjemme ved sofabordene et hit, da Tupperware kom til Danmark i 1962.

Hvor gammel er Tupperware i Danmark?

Tupperware Nordic A/S har siden 1962 været hovedkontor for de nordiske markeder ( Danmark, Sverige, Norge, Finland). Designerne skal i dag, mere end nogensinde før, udvikle nye produkter, der passer til forbrugernes livsstil.

Hvor kan man købe Tupperware?

Tag et kig i vores blad og kontakt din lokale Tupperware -distributør for at bestille produkter (måske holder de endda et online Party, du kan deltage i!).

Er Tupperware dansk?

Tupperware er kontrolleret af Tupperware Brands Corporation et multinationalt markedsføringsfirma, som blev etableret i 1946 i Orlando, USA, af Earl Tupper. Firmaet er et direkte-salg firma, hvor produkterne markedsføres og sælges direkte til forbrugeren af konsulenter over hele Jorden.

Hvornår kom Tupperware?

Skabelsen af Tupperware Han designede senere væske- og lufttætte låg ved at efterligne låget på en malerbøtte. Tupper grundlagde Tupperware Plastics Company i 1938, og i 1946 introducerede han Tupper Plastics til isenkrammere og stormagasiner.

Hvem opfandt Tupperware?

Over 80 % af vores produkter til det europæiske marked er produceret i Europa. På den måde minimerer vi den miljømæssige indvirkning fra transport. Vores fabrikker i Belgien, Grækenland og Portugal er ultramoderne og underlagt de strengeste produktionsstandarder.

You might be interested:  Hvor Mange Km Motorvej I Danmark?(Bedste løsning)

Kan man putte Tupperware i mikroovnen?

Lad ikke produkterne komme i kontakt med skarpe genstande eller varmt fedtstof. Brug kun produkter i mikroovn, der er godkendt til dette. Lad altid produkter, som tages ud fra fryseren, klimatisere sig et par minutter, før låget fjernes og indholdet tages ud.

Hvad koster Tupperware?

Tupperware optimum 2 stk 4,6 L 300 kr.

Kan Tupperware drikkedunk tåle kogende vand?

Men man skal ikke komme varme drikke i en drikkedunke. Det er de ikke beregnet til.

Er Tupperware pyramide spil?

Tupperware står stadig som en af de helt store MLM-succeser. Til forskel fra andre såkaldte MLM-virksomheder består hovedindtægten for forhandlerne af deres faktiske salg. Man får også provision for at skaffe nye medlemmer, men det er ikke det primære sigte. Det er her den snævre grænse mellem MLM og pyramidespil går.

Kan Tupperware tåle fryser?

Desuden kan beholderne stables, så du udnytter pladsen i fryseren bedst muligt. Lågene er tætte, der bevarer smag og friskhed i madvarerne. FreezerSmart serien tåler temperaturer ned til -25_C.

Hvad er et Tupperware party?

Når du deltager som gæst eller er vært eller værtinde ved en Tupperware -demonstration, tilbydes der kvalitetsprodukter, der passer til en moderne og fleksibel livsstil, med enkle opskrifter og de rigtige redskaber. Deltag, se og smag på maden, der bliver lavet med de nyeste produkter fra Tupperware.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *