Hvornår Kommer Andre Rieu Til Danmark?(Løsning)

I 2020 kommer André Rieu tilbage til Danmark d. 30. og 31. oktober.

Hvornår kommer André Rieu til Danmark?

I 2021 kommer André Rieu tilbage til Danmark.

Hvornår kommer André Rieu til Herning?

André Rieu kommer tilbage til Danmark og Herning i 2022. Når kunstneren optræder i Jyske Bank Boxen 25. juni 2022 bliver det endnu engang med et brag af show. Sammen med sit 60-mand store Johann Strauss-orkester, det største private orkester i verden, har André Rieu turneret verden i over 30 år.

Hvor spiller André Rieu?

André Rieu Open Air i Maastricht André Rieu og hans Johann Strauss Orkester rejser verden rundt og i juli lyder de fantastiske toner igen fra de traditionsrige aftenkoncerter på den romantiske Vrijthof-plads i Andrés hjemby, Maastricht.

Hvornår kommer André Rieu til København?

I 2020 kommer André Rieu tilbage til Danmark og Royal Arena d. 30. oktober.

Hvor mange år har André Rieu?

Med en tilskuerkapacitet på op til 15.000 er arenaen designet til en bred vifte af forskellige arrangementer. Dertil indeholder Jyske Bank Boxen en lang række service- og VIP-faciliteter, der gør arenaen i stand til at huse nationale og internationale oplevelser inden for sport, koncerter, shows og events.

You might be interested:  Hvad Er Tidsforskellen Mellem Danmark Og Spanien?(Løse)

Hvor giver Andre Rieu koncert?

Danmark

  • 24.6.2022. Jun. 2022. fredag 20.00. København SRoyal Arena André Rieu. Find billetter København S Royal Arena André Rieu Jun 24 2022 20:00.
  • 25.6.2022. Jun. 2022. lørdag 20.00. HerningJyske Bank Boxen André Rieu. Find billetter Herning Jyske Bank Boxen André Rieu Jun 25 2022 20:00.

Hvor mange er der plads til i Royal Arena?

Royal Arena har plads til op mod 17.000 siddende og stående gæster til kultur-og musikarrangementer. Til sportsbegivenheder er kapaciteten op til 12.500 tilskuere.

Hvor mange tilskuere kan der være i Maastricht?

Koncerterne foregår på byens torv – midt i et historisk middelaldermiljø og omkranset af restauranter og cafeer. Hver aften samles op mod 10.000 fans for at lytte til Rieu, hans orkester, hans sangere og de kendte gæster, han inviterer til at være med.

Hvornår spiller Andre Rieu i Maastricht?

André Rieu koncerter – Musikrejse til Maastricht juli 2022: André Rieu er kendt af millioner verden over som ”kongen af valsen” André er også en ægte “konge af romantik”. Han har været gift i over 40 år og bor med sin kone Marjorie på et romantisk slot, bygget i 1492 i hans hjemby Maastricht / Holland.

Hvornår startede Andre Rieu sit orkester?

Blå bog: André Rieu Grundlagde i 1987 sit Johann Strauss Orchestra med 12 medlemmer og kan i dag turnere med op mod 150 musikere.

Hvor mange musikere er der i andre rieus orkester?

Hans Johann Strauss Orkester er verdens største private orkester og har musikere fra 10 nationer. Privat har André været gift med sin kone Marjorie i over 40 år, og bor på et romantisk slot i sin hjemby Maastricht. Han har to sønner og 5 børnebørn.

You might be interested:  Hvad Skete Der I 1982 I Danmark?

Er det sikkert at handle på viagogo?

Hold jer langt fra Viagogo. Jeg købte for snart to år siden 4 billetter til EHF Final four i Køln (842€!). Det blev så aflyst og jeg fik en mail at jeg skal have pengene retur og jeg kan se når jeg logger ind på Viagogo at mine penge står derinde, men desværre er det helt umuligt at få dem til at udbetale mine penge.

Hvor mange koncerter giver Andre Rieu om året?

André Rieu’s koncerter er et festfyrværkeri af følelser. I hans flere end 90 årlige koncerter underholder han med verdensberømte, romantiske og sjælfulde melodier, såvel som utallige overraskelser, humoristiske indslag og topklasse solister.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *