Hvornår Kommer Gta 6 Ud I Danmark?(Perfekt svar)

Derfor mener man, at der først for alvor har været fokus på det nye GTA VI siden da. Vi har dog stadig ikke hørt noget officielt fra Rockstar Games, men i bedste fald kan vi forvente en udgivelse op mod julen i 2021. I realiteten er vi dog nok først henne i 2022 eller måske endda 2023.

Hvornår kommer GTA 6 ud til pc?

Hvis denne forudsigelse er korrekt, kan vi forvente at se GTA 6 udgivet en gang mellem april 2023 og marts 2024.

Hvornår udkom det første GTA spil?

Grand Theft Auto, som var det første spil i serien, blev udgivet til Microsoft Windows og MS-DOS i oktober 1997. I 1998 blev det udgivet til PlayStation og i 1999 til Game Boy Color. Grand Theft Auto 2 blev udgivet i 1999 til Microsoft Windows og senere til PlayStation, Dreamcast og Game Boy Color.

Hvor foregår GTA 6?

Der florerer en masse rygter omkring GTA VI, og de er i høj grad baseret på, at spillet kommer til at omhandle smugling af stoffer fra Sydamerika til USA. Nedenfor har vi opsummeret nogle af de primære ting, som virker til at være det mest sandsynlige lige nu: Spillet kommer til at foregå i 1970’erne og 1980’erne.

Hvem ejer Rockstar Games?

Om Take-Two Interactive Software, Found in 1993, Take-Two consists of two wholly owned labels, Rockstar Games and 2K. The firm is one of the world’s largest independent video game publishers on consoles, PCs, smartphones, and tablets.

You might be interested:  Hvor Langt Er Der Fra Danmark Til Moskva? (TOP 5 Tips)

Hvornår udkommer GTA 6 til ps5?

Grand Theft Auto V Online. Sort. 119 kr.

Hvad handler GTA om?

Grand Theft Auto er det faste amerikanske politiudtryk for biltyveri, og det er netop, hvad meget af GTA handler om. Du påtager dig typisk rollen som et småkriminelt udskud, der skal arbejde sig op gennem rækkerne i den kriminelle underverden.

Hvor kan man købe GTA 5?

Køb GTA V på Bilka.dk i dag. Den 5. udgave i den populære Grand Theft Auto -serie og et af de mest efterspurgte spil – til både PlayStation og Xbox. Få vild action både i single og multiplayer til Playstation, Xbox One og PC!

Hvor gammel skal man være for at spille GTA?

Den vejledende alder er 18 år, men det er ikke uset, at børn helt ned til 7-8 år spiller GTA.

Hvor mange har købt GTA 5?

120 millioner eksemplarer. Så meget har det populære spil ‘ GTA V ‘ solgt siden udgivelsen i 2013. Men nu behøver du ikke at hive penge op af lommen, hvis du endnu ikke har prøvet spillet.

Hvad koster gta 4?

Laveste pris for Grand Theft Auto IV er 110 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 6 butikker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *