Hvornår Kommer Ioniq 5 Til Danmark?(Perfekt svar)

IONIQ 5. Årets Bil i Danmark 2022. Fra 109.995 kr.

Hvornår kommer Ioniq 5?

18. juni 2021 – De første eksemplarer af Hyundais nye elbil IONIQ 5 er nu på vej til Danmark. Bilen, der netop er blevet kåret som den hurtigste til at få ladet batteriet op i en norsk undersøgelse, forventes at lande hos de danske forhandlere inden udgangen af juli måned.

Er Hyundai Ioniq 5 virkelig bedre end VW ID 4?

Hyundai Ioniq 5 er en spændende, nyskabende og generelt virkelig vellykket bil, der flytter grænser for, hvor hurtig en elbil kan lade. Ioniq 5 er en stor crossover i stil med VW ID. 4 og Ford Mustang Mach-E, men et nøk større.

Hvad er prisen på Hyundai Ioniq 5?

Hyundai IONIQ 5 prisliste | Se aktuelle priser. Fra 109.995 kr.

Hvor stor er Ioniq 5?

Hyundai Ioniq 5 med 72,6 kWh-batteri, 217 hk og 481 km i rækkevidde starter ved 339.995 kr. Aiways U5 Plus med 63 kWh-batteri, 204 hk og 410 km i rækkevidde starter ved 299.990 kr.

Hvornår kommer Kia EV6 til Danmark?

Og det førstkommende skridt med sigte på 2026 er introduktionen af KIA’s elektriske fremtidsbil, KIA EV6, der lander i Danmark til oktober. Ser man frem mod 2030 handler det til den tid om 1,6 millioner biler, hvoraf godt halvdelen vil være rene elbiler.

You might be interested:  Hvilket År Blev Danmark Medlem Af Ef?(Løsning)

Hvilken el bil skal man vælge?

Hvis du har to biler, kan du overveje om den ene bil skal være en brændstofbil eller plug-in hybrid, der kan dække behovet for trækkrog og eventuelt et behov for ekstra lange ture på tværs af Danmark og til udlandet – og den anden er en elbil, der dækker det daglige kørselsbehov.

Hvad koster det at køre i en elbil?

Prisen pr. kWh svinger lidt, men regn med at betale mellem 5,5 og 6 kr. pr. kWh, når du lader din elbil op ved en ladestander uden abonnement.

Hvad koster den billigste elbil?

Med en pris på 149.990 kr. bliver SEAT Mii electric nu den billigste elbil på det danske marked. Elbiler er billige i drift, og med den nye SEAT Mii electric er de også billige at købe. Når SEATs første elbil får danmarkspremiere i marts, bliver det til en pris på 149.990 kr.

Hvad koster en Hyundai Ioniq hybrid?

IONIQ Plug-in Hybrid kombinerer el og benzin Rækkevidden på el er op til 52 km og prisen starter nu fra 229.995 kr. Bilen byder på avanceret udstyr, såsom adaptiv fartpilot, Apple CarPlay, parkeringssensor i for og bag samt varme i rattet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *