Hvornår Kommer Samsung Pay Til Danmark?(Løsning)

I øjeblikket er der ikke fastlagt en dato for, hvornår Samsung Pay vil blive lanceret i Danmark. Hvis du har en kompatibel telefon, et kort fra en tilsluttet kredit/-bankkortudsteder i Sverige og et SIM-kort fra Sverige, kan du downloade og benytte Samsung Pay, også i Danmark.

Er Samsung Pay kommer til Danmark?

Du kan endnu ikke bruge Samsung Pay i Danmark. Betalingsløsningen er dog blevet introduceret på det svenske marked i samarbejde med VISA i 2017. Indtil videre er det kun kunder hos Nordea, der kan benytte appen.

Hvordan betaler man med Samsung Watch?

Betaling med NFC gennem ens smartwatch foregår ved, at du først opsætter dit betalingskort. Dernæst skal du blot åbne appen Google Pay på uret og holde dit håndled over betalingsterminalen, indtil du hører et bip eller mærker en vibration fra uret.

Hvad hedder Wallet på Samsung?

Google Pay og Apple Pay er såkaldte ” wallets “. En wallet er en digital pung, hvor du gemmer dine betalingskort på telefonen. På den måde kan du betale med telefonen i butikker og på nettet. Google Pay kan bruges på telefoner med Android-styresystemet.

You might be interested:  Hvem Skal Have Visum Til Danmark? (TOP 5 Tips)

Kan man betale med sit ur?

Hold dit ur over den kontaktløse betalingsterminal, indtil du hører en lyd eller mærker vibrationer fra dit ur. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge Kredit, uanset hvilken type kort du har. Ved transaktioner med betalingskort skal du muligvis indtaste en pinkode. Brug den pinkode, som du har fået fra din bank.

Hvordan får man dankort frem på Samsung?

Det er nemt at få dit Dankort på mobilen. Du skal blot hente appen i din foretrukne app store, og herefter tilføje dit Dankort – det tager få øjeblikke.

Hvor kan man bruge Garmin pay?

Ja, du kan bruge Garmin Pay i alle kontaktløse terminaler – både i Danmark og i udlandet.

Kan man få Google pay på Samsung Watch?

Åbne Google Play app på dit Galaxy Watch 4. Tryk på ikonet søgeikon. Tal eller skriv Google Pay.

Er Samsung svensk?

Samsung Electronics er grundlagt i 1969 i Suwon, Sydkorea. Virksomheden blev for alvor kendt på det internationale marked omkring 1980, hvor mange ny produkter udvikles.

Hvad kan man bruge Bixby til?

Bixby -rutiner bruger maskinintelligens til at indlære sig dine brugsmønstre og præferencer. Den kan derefter bruge dette til automatisk at justere indstillinger, styre apps, optimere batteriet og meget mere. Du kan også selv manuelt oprette rutiner baseret på, hvor du er, og hvad du laver.

Hvor kan man bruge Nordea Wallet?

Android. Hvis du har en Android telefon, finder du det nye kort i din Mobilbank under fanen Oversigt (nederste menubjælke). Tryk på Tilføj til Google Pay, aktiver med NemID, og så er du klar til at betale med kortet med Google Pay.

You might be interested:  Hvornår Kom Teen Til Danmark?(Spørgsmål)

Hvorfor virker Nordea Wallet ikke?

Sådan kommer du i gang med Nordea Wallet til Android: Download appen til din Android mobil i Google Play. Godkend brugerreglerne og følg vejledningen i fanen ‘Sådan betaler du’

Hvordan får man Nordea Wallet?

Nordea Wallet er en del af Min hverdag. Inden du går i gang, skal du sørge for at have Nordea Wallet installeret og have dit NemID klar.

  1. Åben din Nordea Wallet app.
  2. Vælg et kort og tryk på “Føj til Apple Wallet “
  3. Følg tilmeldingsprocessen.
  4. Godkend vilkårene, og så er du i gang.

Hvordan betaler man med sit Garmin ur?

Åbn Garmin Pay på dit ur (indtast evt. din PIN-kode til uret ), vælg det kort du vil betale med og hold uret hen til kortlæseren.

Hvordan betaler man med Apple Watch?

Betal med dit Apple Watch

  1. Dobbeltklik på sideknappen.
  2. Dit standardkort åbnes automatisk. Rul ned for at vælge et andet kort.
  3. Hold skærmen på dit Apple Watch tæt på den kontaktfri aflæser, indtil du kan mærke et blødt tryk og høre et bip.

Hvor kan Dankort app bruges?

Er du medlem af Arbejdernes Landsbank, Lån & Spar, Nykredit, Spar Nord eller Sydbank, kan du betale med deres egen app. Alle disse pengeinstitutter har udarbejdet deres egen app til betaling med dankort på mobilen (både iPhone og Android ). Når dette bliver vist på din mobil, er du klar til at betale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *