Hvornår Kommer The Last Kingdom Season 4 I Danmark?(Løsning fundet)

november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Hvornår foregår The Last Kingdom?

Handlingen udspiller sig i år 866 og kredser om Uhtred, som er født som sakser, men vokser op som viking efter at være blevet bortført af en dansk vikingehøvding som ung. Som voksen er hans mål at tage de landområder, som hans familie engang ejede, tilbage.

Hvornår kommer The Last Kingdom season 3 i Danmark?

”Danskerne skal regere.” Sådan indledes traileren til den helt nye sæson 3 af den glimrende britiske serie ‘The Last Kingdom ‘, der får premiere 19. november på Netflix.

Hvornår kommer The Last Kingdom Season 4 på Netflix?

november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Hvor mange danskere er med i The Last Kingdom?

Tv-serien ‘The Last Kingdom ‘ er nu tilgængelig for danske seere – to anmeldere bedømmer det historiske drama, hvor fem danskere er med. Det handler om de danske vikingers togter i England – om mænd med skæg og store sværd, som har ry for at plyndre, voldtage og myrde.

Hvornår kommer after på Netflix i Danmark?

After havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til After på YouTube.

You might be interested:  Hvordan Laver Man En Lov I Danmark?(Perfekt svar)

Hvilke danske skuespillere er med i Vikings?

I 2012 fik han filmdebut som Viktor i tv-serien Outsider. I 2013 havde han rollen som William, tvillingernes storebror, i TV2’s-julekalender Tvillingerne og Julemanden. Den 4. maj 2016 blev det offentliggjort, at Alex Høgh Andersen skal spille Ivar Benløs i tv-serien Vikings ‘ sæson 5.

Hvor mange sæsoner er der af The Last Kingdom?

Netflix overtog rettighederne til serien efter sæson 2 i 2018, og igangsatte derefter produktionen af de nye sæsoner, men det hele er altså slut efter den femte og sidste sæson. ‘The Last Kingdom ‘ sæson 5 bliver på i alt 10 episoder.

Hvor er vikinger optaget?

Serien er indspillet i Irland. Efter Lothbroks død i sæson fire fulgte serien hans sønners videre skæbne. Sæson 3 af Vikings havde premiere 19. februar 2015, og en 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *