Hvornår Skal Danmark Spille Kvartfinale?(Spørgsmål)

Danmark er gået videre i Europamesterskabet og skal spille kvartfinale i Baku den 3. juli.

Hvor skal Danmark spille semifinale?

Efter en 30-25-sejr i kvartfinalen mod Brasilien skal Danmark spille semifinale ved VM i håndbold. Den kommer til at stå på semifinale ved VM i håndbold for danskerne. Det står klart efter 30-25-sejren over Brasilien i kvartfinalen.

Hvem kan Danmark møde i kvartfinalen håndbold?

Danmark møder Brasilien i kvartfinalen på tirsdag. Kampen spilles enten klokken 17.30 eller 20.30. Du kan følge den på DRTV og DR1.

Hvem skal Danmark møde i kvartfinalen?

* Danmark skal ikke møde de nationer, som de har spillet mod i indledende runde. De to øverst placerede hold går videre til kvartfinalerne. I aften skal første skridt tages, når Danmark møder Ungarn i den første kamp i mellemrunden, siger den danske landsholdsspiller Louise Burgaard.

Hvornår spiller Danmark semifinale?

MINUT FOR MINUT Danmark taber VM- semifinale – møder Spanien i bronzekampen. Følg semifinalen ved VM i håndbold mellem Norge og Spanien. Danmark møder Spanien på søndag klokken 14.30 i bronzefinalen, mens Frankrig og Norge møder hinanden i VM-finalen klokken 17.30. Begge kampe viser vi på DRTV og DR1.

Hvad kommer efter kvartfinale?

Et slutspil er betegnelsen for den afgørende faser af en sportsbegivenhed. Slutspillet følger efter et grundspil, der i reglen spilles efter et turneringsprincip, mens slutspillet normalt spilles efter cupsystemet med f. eks. 1/8-delsfinaler, kvartfinaler, semifinaler og finale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *