Hvornår Spiller Danmark Håndbold Ol?(Korrekt svar)

De danske håndboldherrer møder 24. juli Japan i den første kamp ved OL i Tokyo. Det danske herrelandshold i håndbold, som er forsvarende olympisk mester, skal i åbningskampen ved OL i Tokyo til sommer møde de japanske værter.

Hvornår spiller herrelandsholdet i håndbold OL?

Herrernes håndboldturnering under sommer- OL 2020 bliver afviklet i Tokyo i Japan, 24. juli – 7. august 2021. Kampene bliver spillet i Yoyogi National Stadium, der ligger centralt i Heritage zonen.

Hvornår skal Danmark spille kvartfinale i håndbold OL?

Alle Danmarks kampe kan ses på DR’s kanaler. Kvartfinalerne spilles den 3. august, semifinalerne den 5. august, mens den olympiske bronzekamp og senere finale afvikles den 7.

Hvem vandt Håndbold OL?

Det danske herrelandshold taber i OL -finalen mod Frankrig, men kan for anden gang i træk tage en medalje med hjem fra OL. Lørdag aften i Tokyo måtte de danske håndboldherrer se sig slået af franskmændene, som de mødte for anden gang i en finale ved OL.

Hvornår spiller Danmark semifinale mod Spanien?

MINUT FOR MINUT Danmark taber VM- semifinale – møder Spanien i bronzekampen. Følg semifinalen ved VM i håndbold mellem Norge og Spanien. Danmark møder Spanien på søndag klokken 14.30 i bronzefinalen, mens Frankrig og Norge møder hinanden i VM-finalen klokken 17.30. Begge kampe viser vi på DRTV og DR1.

Hvornår skal Danmark spille semifinale?

Efter en 30-25-sejr i kvartfinalen mod Brasilien skal Danmark spille semifinale ved VM i håndbold. Den kommer til at stå på semifinale ved VM i håndbold for danskerne. Det står klart efter 30-25-sejren over Brasilien i kvartfinalen.

You might be interested:  Hvor Er Der Mest Baggrundsstråling I Danmark?(Løse)

Hvem skal Danmark møde i kvartfinalen OL håndbold?

Danmark møder Brasilien i kvartfinalen på tirsdag. Kampen spilles enten klokken 17.30 eller 20.30. Du kan følge den på DRTV og DR1.

Hvem vandt OL i herrehåndbold 2021?

Frankrig vinder dobbelt OL -guld i håndbold.

Hvem vandt OL Håndbold sidst?

I stedet kastede Frankrig bolden ned i et tomt, dansk mål og lukkede OL -finalen, der endte med et 23-25 nederlag. Sport er sjældent mere brutalt end lige dér.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *